VM håndbold

Mikkel Hansen havde sin 23 dage gamle søn med til balkonhyldest

Mikkel Hansen og Eddie Max blev hyldet af de mange mennesker, der var mødt op for at hylde landsholdet.

Det var ren gåsehud, da VM's bedste spiller, Mikkel Hansen, trådte ud på balkonen på Københavns Rådhus med en ekstra person.

Foran tusindvis af mennesker på Rådhuspladsen fremviste han sin 23 dage gamle søn, Eddie Max.

De fremmødte mennesker bifaldte det med et ekstra jubelbrøl, som Mikkel Hansen ikke kunne lade være med at smile af.

- Så bliver det ikke meget større. Nybagt far og nybagt verdensmester, lød det fra TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen.

Efter et par minutter forlod Mikkel Hansen kortvarig balkonen for at aflevere Eddie Max inde i varmen. Derefter kom Mikkel Hansen tilbage på balkonen med VM-trofæet og blev hyldet nok engang.

- Det er en oplevelse, man ikke får særlig mange af i livet. Det at stå derude (på balkonen, red.) er en kæmpe oplevelse for alle mennesker.

- Lige meget hvem man er, og lige meget hvad man er oppe imod i sit liv, så er jeg både glad og stolt over det. Men først og fremmest er jeg glad for at være hjemme og se min egen familie, siger han til TV 2 SPORT.

Mikkel Hansen fortalte kort efter søndagens VM-triumf, at han havde en speciel aftale med den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, om, at han kunne forlade landsholdslejren efter hver kamp for at sove med sin kæreste og søn. Det er noget, der har gjort indtryk på ham. 

- Det var fantastisk for mig at kunne komme hjem. At være den bedste version af sig selv. Men at være sammen med min kæreste og søn har betydet meget. Det har også kunne ses på præstationen. Det var fantastisk at vågne op som verdensmester, siger han.

Mikkel Hansen blev topscorer ved VM med 72 mål. Desuden kom han på All Star-holdet og kåret til turneringens mest værdifulde spiller.