Håndbold

En af 'fremtidens stjerner' var dybt ulykkelig efter fejl i sidste minut

Aarhus United tabte udekampen til Silkeborg-Voel og missede dermed muligheden for at lægge afstand til midtjyderne i håndboldligaen.

Ligakampen mellem Silkeborg-Voel og Aarhus United fik en særdeles spændende afslutning.

Men det er på ingen måde en kamp, gæsternes Celine Lundbye Kristiansen kommer til at se tilbage på med glæde.

Tværtimod.

- Lige nu ved jeg ikke, hvad der ellers gik galt (for Aarhus set over hele kampen), ud over at jeg laver så mange dumme fejl. Jeg påtager mig meget af skylden her, lød det fra en knust Celine Lundbye Kristiansen.

Med 40 sekunder tilbage på haluret forsøgte hun med et indspil til stregen, men bolden havnede i stedet i hænderne på Silkeborg-Voels Sofie Bæk Andersen.

Og da hjemmeholdet scorede til 25-23 godt 20 sekunder senere, glippede Aarhus Uniteds chance for point.

Celine Lundbye Kristiansens ottende mål i kampen med ti sekunder igen var derfor ren kosmetik.

Ekspert: Lundbyes niveau faldt

Den 22-årige Aarhus-spiller er en af i alt syv spillere, som er en del af Team Danmark og Dansk Håndbold Forbunds nye udviklingsstrategi, der har til formål at finde fremtidens landsholdsspillere på kvindesiden.

Hendes 8 mål mod Silkeborg-Voel tirsdag aften blev scoret på 11 forsøg.

- Celine Lundbyes niveau faldt i løbet af kampen. Hun var ikke så skarp i sine aktioner i løbet af kampen og især ikke, da kampen skulle afgøres, sagde TV 2 SPORTs håndboldekspert Trine Nielsen i nedtakten.

- Så jeg kan godt forstå, at hun er ked af det, men dertil at synes, at hun skal påtage sig hele skylden, det, synes jeg, ikke er korrekt. For Aarhus havde mulighederne for at lukke kampen også.

Med nederlaget på 24-25 i Silkeborg må Celine Lundbye Kristiansen og Aarhus United se, at afstanden til Silkeborg-Voel i ligatabellen nu kun er to point.

Top-10 i HTH Ligaen

Kun de otte bedste hold går videre til slutspillet. Silkeborg-Voel og Aarhus United har som de eneste hold spillet 19 kampe, resten har spillet 18 kampe. Hvert hold spiller 26 kampe i grundspillet.

  1. Odense 36 point
  2. Nykøbing Falster 29 point
  3. Esbjerg 28 point
  4. København 26 point
  5. Herning-Ikast 24 point
  6. Aarhus 21 point
  7. Silkeborg-Voel 19 point
  8. Viborg 16 point
  9. TTH Holstebro 16 point
  10. Skanderborg 12 point