Håndbold

Tårevædet afsked: 21-årig stopper øjeblikkeligt i ligaklub

Aarhus United siger farvel til en af sine spillere, da hun har valgt at ophæve sin kontrakt med det samme.

Tårerne løb ned ad Celine Holst Kjærs kinder, da hun uddelte kram til sine holdkammerater efter tirsdagens ligakamp.

Kampen mellem Aarhus United og Silkeborg-Voel var den sidste for Holst i Aarhus-trøjen. Den 21-årige stregspiller har taget beslutningen om at ophæve kontrakten med klubben øjeblikkeligt.

Hun har ganske enkelt mistet lysten til at tage til træning og spille kamp.

- Jeg har simpelthen mistet motivationen til at spille, og jeg ved, at der ikke er nogen god måde at gøre det her på - specielt ikke midt i en sæson - men lige nu har jeg bare ikke mere at give af.

- Det er ikke for at svigte holdet, men jeg føler måske, jeg svigter holdet mere ved at blive, når jeg ved, hvor meget alle andre vil det, fortæller hun til TV 2 SPORT.

Aarhus United-spilleren Celine Holst Kjær stopper omgående i klubben som 21-årig. Video: TV 2 SPORT

Celine Holst Kjær fortæller, at hun har forsøgt at få hjælp af en sportspsykolog, men at det ikke har virket. Derfor har hun taget den svære beslutning og lyttet til sin mavefornemmelse.

- Det er enormt hårdt. Jeg har været glad for at være her, men som sagt har jeg bare ikke mere at give af lige nu. 

Håber på at komme tilbage

Efter kampen fik stregspilleren kram og roser af sine holdkammerater. Det gjorde det svært for hende at holde tårerne tilbage.

Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Trine Nielsen understreger situationen, hvor svært det er at forlade så sammentømret en gruppe, som et håndboldhold er.

- Det fortæller, hvor meget det betyder. For hun har selv taget valget - tydeligvis et svært valg - og hun siger farvel til nogle mennesker, der betyder så meget for hende. Men hun er så ung, så det er forhåbentlig et gensyn med håndbolden. Det vil være synd, hvis det er et endegyldigt farvel.

Celine Holst Kjær håber da også, at lysten og motivationen vender tilbage på et tidspunkt.

- Det betyder ikke, at det er definitivt slut med håndbold, men lige nu har jeg brug for at trække vejret og finde ud af, hvad der så skal ske, oplyser hun.

Silkeborg-Voel vandt 25-24 over Aarhus United. Se den tætte afslutning i kampen her:

Aarhus United misbrugte et vigtigt angreb og tabte med ét mål til Silkeborg-Voel Video: TV 2 SPORT