Håndbold

Ligatopscorer forlader bundklub: - Klubben vil altid være noget helt specielt

Laura Damgaard Lund i kamp for EH Aalborg mod Nykøbing Falster 2. januar 2019. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Laura Damgaard Lund er i gang med sin sidste sæson hos ligaoprykkerne EH Aalborg.

En nøglespiller er snart tabt for ligaklubben EH Aalborg. HTH Ligaens øjeblikkelige topscorer, Laura Damgaard Lund, stopper i klubben til sommer, da hun har søgt nye udfordringer til den kommende sæson.

Det oplyser EH Aalborg i en pressemeddelelse lørdag.

- For mig vil klubben altid være noget helt specielt, og jeg føler mig meget privilegeret, fordi jeg har haft mulighed for at være en del af rejsen de sidste to år, som har givet mig mange gode venskaber både på og uden for banen, siger Laura Damgaard Lund i meddelelsen.

Den 22-årige horsensianer står noteret for 115 mål i 19 ligakampe i denne sæson.

Vil kæmpe for Aalborgs ligaoverlevelse

Hun kom til klubben i sommeren 2017 og havde en stor andel i EH Aalborg succes, som endte med oprykning til ligaen.

- Jeg har været utrolig glad og taknemmelig for mine to år i EH Aalborg, og den måde jeg som ny spiller i klubben blev modtaget på. Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med pigerne på holdet og mødt en masse nye mennesker, der er 100% dedikeret til projektet, siger Laura Damgaard også i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg har været imponeret over det professionelle setup - allerede dengang vi spillede i 1. division - og jeg håber virkelig, det er et projekt, der fortsat får lov at udvikle sig. Derudover har det været en fornøjelse at være i byen, hvor jeg har kunnet kombinere elitehåndbold og studie på den bedst mulige måde.

- Jeg glæder mig til at gøre sæsonen færdig og forhåbentlig sikre Aalborgs overlevelse i ligaen - det vil jeg gøre mit til skal lykkes.

EH Aalborg skriver i pressemeddelelsen, at klubben har holdt meget af Laura Damgaard Lund som spiller og som menneske, og at klubben ønsker hende alt det bedste fremover.

Før ankomsten til Aalborg spillede Laura Damgaard Lund i Skanderborg.