Uro i KIF Kolding: Spillerne utilfredse med trænerens arbejdsindsats

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er spillertruppen i KIF Kolding frustreret over cheftræner Lars Frederiksens engagement i sit job.  

Stigende frustration over træner Lars Frederiksen har nu fået spillerne i KIF Kolding til at råbe op.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er spillertruppen sĂĄ utilfreds med cheftrænerens nuværende engagement og arbejdsindsats i klubben, at de er gĂĄet til ledelsen med deres frustrationer.

Det bekræfter flere kilder – både kilder internt i KIF og eksterne kilder med stor indsigt i den traditionsrige klub – over for TV 2 SPORT.

Ifølge kilderne har en kreds af KIF-spillere - med mandat fra resten af spillertruppen – været ved ledelsen i KIF og har fortalt om spillernes stigende frustrationer, der for nylig kulminerede på en træningslejr på Lanzarote, hvor spillerne ikke oplevede cheftræneren som ordentligt forberedt.

Det er kun godt en måned siden, at Lars Frederiksen fik forlænget sin kontrakt, der nu gælder for yderligere to sæsoner udover den nuværende.

KIF Kolding ligger lige nu nummer ti i Herre Håndbold Ligaen og spiller mandag aften en yderst vigtig hjemmekamp mod bundholdet Nordsjælland Håndbold i kampen om at undgå at komme i nedrykningsfare.

KIF Koldings bestyrelsesformand, Brian Stein, har ikke ønsket at stille op til interview med TV 2 SPORT om spillernes utilfredshed med Lars Frederiksen. TV 2 SPORT har ligeledes været i kontakt med Frederiksen og spillere, men ingen ønsker at tale om andet end kampen mod Nordsjælland.