Håndbold

Dansk landsholdsstreg købt fri i Viborg - her er hendes nye klub

Stine Bodholt skifter ifølge TV 2 SPORTs oplysninger til den franske klub Nantes Loic Venance / Ritzau Scanpix

Stine Bodholt forlader Viborg HK to år før kontraktudløb. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skal hun til fransk håndbold.

Først var det Louise Burgaard, så Sandra Toft, derefter Lotte Grigel, og nu skifter endnu en kvindelig dansk landsholdsspiller til fransk håndbold. 

Stine Bodholt forlader til sommer Viborg HK - to år før kontraktudløb - bekræfter klubben selv i en pressemeddelelse. En udenlandsk klub har købt den danske landsholdsstreg fri.

Viborg sætter ikke navn på klubben, men ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er det franske Nantes, der henter Stine Bodholt til sommer. 

- Vi har fået en henvendelse fra en klub i udlandet, der ønskede at købe Stine fri af hendes kontrakt inden hun har udløb med Viborg HK. Det tilbud har vi selvfølgelig haft op til grundig overvejelse, da Stine er en fantastisk spiller, der har en stor rolle på vores hold.

- Samtidig har Stine også været ærlig omkring sit ønske om at prøve kræfter i en udenlandsk klub, så det tog vi højde for, da vi indgik kontrakt med hende. De betingelser, der skulle opfyldes ved et skifte i indeværende kontrakt, er blevet opfyldt af hendes kommende klub. siger Viborg HK's direktør Henrik Dahl i pressemeddelelsen. 

Stine Bodholt begyndte sin seniorkarriere i Viborg HK og vendte i 2016 tilbage til klubben efter seks år i Skive fH og to i Team Esbjerg.

- Det har været en fantastisk tid i Viborg. Det er min by og min klub, og jeg har været utroligt glad for at spille her. Men jeg vil rigtig gerne til udlandet og prøve mig selv af og samtidig få lidt nye udfordringer. Det er nu, hvis det skal være, og jeg tror på, at jeg kan rykke mig som spiller ved at prøve kræfter med en anden mentalitet og spillestil, siger Stine Bodholt i pressemeddelelsen. 

I Nantes får Stine Bodholt den tidligere Viborg-træner Allan Heine som sin nye træner. Hverken Allan Heine eller Viborg har ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger om, at Stine Bodholts kommende klub er Nantes. 

I Nantes bliver Stine Bodholt klubkammerat med landsholdskammeraten Lotte Grigel, der blev præsenteret af den franske klub i sidste uge. Hun skifter fra ungarske Debreceni.