Håndbold

- Ingen havde styr på noget som helst, siger ærgerlig Bredsdorff

Tirsdagens nederlag ærgrer BSV-træner Peter Bredsdorff mere end normalt. Håndboldelskeren er ked af kampens forløb.

BSV – TTH: 34-37. Det vidner umiddelbart om en festlig aften i herrernes håndboldliga, men sådan var det ikke for hjemmeholdets træner Peter Bredsdorff Larsen.

Han er alt andet end glad, når der bliver scoret et mål hvert 50. sekund.

- Det er slet ikke en håndboldkamp, jeg bryder mig om. 37-34 vidner om, at ingen af holdene havde styr på noget som helst.

- Det havde Tvis Holstebro heller ikke, men de lavede lidt flere mål end os, siger Peter Bredsdorff til TV 2 SPORT.

Efter 16-16 ved pausen blev der skruet yderligere op for scoringsfrekvensen i anden halvleg. Gæsterne kom for første gang foran med tre mål ved 28-25, og derfra kunne BSV ikke følge med. Ifølge Peter Bredsdorff var det forventet, at hjemmeholdet kunne få svært ved at spille op til sit bedste.

- Vi er ikke ved vores fulde fem. I januar har vi været uden en stribe af vores væsentligste spillere, og det gør, at vi ser jammerlige ud rent defensivt.

- Der ligger nogle forklaringer bag, som vi kender godt til. Vi har heldigvis vist et andet niveau, men kampen i dag er et udtryk for, hvor vi er nu. Det kommer ikke helt bag på mig. Vi har et par stykker, der kommer hjem fra VM med småskader, og så har vi nogle, der ikke kunne træne med i januar. Vi har masser af gode forklaringer, så nu må jeg hjem og kigge på det og tage den tørn, det er at klemme hver en dråbe ud af mulighederne.

En kamp om 'tre' point

I TTH-lejren er synet på tirsdagens topkamp anderledes. Peter Balling anerkender, at BSV-truppen så presset ud, men mest af alt glæder han sig over over gæsternes effektivitet.

- Jeg synes, vi finder de rigtige løsninger angrebsmæssigt. Vigtigst af alt skyder vi bolden i kassen, og vi er bare kolde og kyniske, når vi har chancerne. Det, vi har trænet på i januar, fik vi vist i den her kamp, siger Peter Balling, der selv scorede 10 mål på 12 forsøg. 

Sejren på 37-34 betyder, at TTH indtager ligaens tredjeplads. Da den første kamp mellem de to klubber endte med en BSV-sejr på 27-24 betyder tirsdagens cifre, at TTH er bedre end BSV i de indbyrdes kampe. Det kan blive afgørende senere på sæsonen, spår TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson. 

- Det er næsten som at spille om tre point i dag. De er to point foran BSV, men de er bedre indbyrdes, og derfor skal BSV bruge et ekstra point for at overhale dem. Det var uhyre vigtigt for TTH, at de vandt med tre mål.

BSV ligger side om side med Skanderborg på femte- og sjettepladsen.