Håndbold

Jan Pytlicks datter skifter klub

Camilla Pytlick skifter til TTH. TTH Holstebro

Camilla Pytlick, der er datter af håndboldtræneren Jan Pytlick, skal også i næste sæson spille i den bedste håndboldrække.

TTH Holstebro får et kendt navn i truppen i næste sæson. Midtjyderne har skrevet kontrakt med Camilla Pytlick, der er datter af Odenses træner Jan Pytlick.

Den 21-årige bagspiller tørner til daglig ud for Gudme HK i 1. Division, men på grund af skader blev hun hentet til Odense i efteråret. Her spillede hun flere kampe, hvor hun havde sin far som træner, inden hun vendte tilbage til Gudme.

Camilla Pytlick har desuden trænet med Odense Håndbold, hvor hun også spillede inden skiftet til Gudme HK, i en længere periode.

Derfor kender hun en del til niveauet i den danske liga, og nu jagter hun mere spilletid i den bedste række.

- Nu har jeg været i 1. division i to år hos Gudme HK, og det har været en rigtig god tid. Dog føler jeg at jeg er klar til at tage skridtet op til et højere niveau, og lægge yderligere på i min udvikling som håndboldspiller. Jeg tror på at TTH Holstebro er det rette match for at indfri mine sportslige ambitioner, siger Camilla Pytlick i en pressemeddelelse.

Camilla Pytlick indtager sjettepladsen på topscorerlisten i 1. Division med 85 mål i 10 kampe. Hendes aftale med TTH Holstebro løber fra sommeren 2019 til sommeren 2021.