Skanderborg overvinder tidligt rødt kort og problemer mod bundhold

Allerede inden pausen af ligakampen mellem Ringsted og Skanderborg havde gæsternes Mathias Smed fået tre udvisninger. Alligevel vandt Skanderborg.

Det holdt hårdt for Skanderborg Håndbold mod TMS Ringsted, men en god slutspurt sikrede jyderne to point.

Dermed er de nu oppe på 27 point i alt og indtager fjerdepladsen i herrernes håndboldliga. TTH Holstebro på tredjepladsen har samme antal point.

- Det er fantastisk. Det er virkelig fedt. Sejren i dag er en af de fedeste i lang tid. Vi spillede ikke særlig godt, så det er en fed måde at tage en delt tredjeplads på, siger Cornelius Kragh til TV 2 SPORT.

I størstedelen af torsdagens kamp var Skanderborg bagud til ligaens bundprop, og det blev ikke bedre, da Mathias Smed efter bare 26 minutter fik marchordre efter sin tredje udvisning.

- Det har jeg sgu aldrig prøvet, lød det fra Skanderborg-spilleren til TV 2 SPORT få minutter efter sit røde kort.

Ved pausen var jyderne nede med 10-12, og også med ni minutter tilbage af kampen var forskellen på de to hold to mål.

Ringsted uden sejr i seks kampe i træk

Men så tog Skanderborg tyren ved hornene, og med godt seks minutter igen på haluret bragte Cornelius Kragh gæsterne foran 22-21. Deres første føring siden 5-4.

Skanderborg satte ikke den sene føring over styr og endte med at vinde 27-23.

Det var jydernes tredje ligasejr i træk, mens Ringsted nu ikke har vundet i seks ligakampe i streg.

- Vi er ikke skarpe nok i de små detaljer, men 95 procent af kampen gør vi det fremragende. Vi spiller vores koncept, kæmper røven ud af bukserne, og den her hjemmebane hjælper os, siger Nicolaj Nørager til TV 2 SPORT.

- Så er det vel til sidst, da vi laver en tællefejl og får en to minutters udvisning, at det begynder at vende. Jeg synes, at det er en hård skæbne i dag, men sådan er håndbold nogle gang, siger Ringsted-spilleren.

Ringsted har ni point på ligaens sidsteplads. Et point op til Mors-Thy på 13.-pladsen.