Hollændere forlader TTH Holstebro

16x9
Pether Krautmeyer kommer ifølge Trine Nielsen på hårdt arbejde i efteråret. Foto: Morten Stricker / Scanpix Denmark

TTH Holstebro siger farvel til to hollandske spillere efter denne sæson. Lynn Knippenborg og Inger Smits stopper i klubben.

TTH-træner Pether Krautmeyer får mere og mere styr på sin trup til den kommende sæson.

Dagen efter præsentationen af Camilla Pytlick har TTH offentliggjort, at hollænderne Inger Smits og Lynn Knippenborg til gengæld stopper.

Smits har været i TTH siden 2017, mens Knippenborg kom til klubben inden denne sæson. De stopper begge, når deres kontrakter udløber til sommer.

- Lynn og Inger har gjort en stor indsats i TTH Holstebro, hvor de på relativt kort tid har markeret sig i den danske liga. De har været et friskt internationalt pust til vores dametrup, og vi har nydt at have dem i klubben. Men alting får en ende, og efter en gensidig snak med både Lynn og Inger, har vi besluttet at de skal søge nye udfordringer fra næste sæson, siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

I denne sæson er den hollandske duo noteret for i alt 121 af klubbens 477 mål. Inger Smits har scoret 75 gange, mens Knippenborg har sendt bolden i mål 46 gange. Dertil har de til sammen stået for 103 målgivende afleveringer.

Som nævnt er Camilla Pytlick allerede præsenteret som en af afløserne. Trine Knudsen er den anden.