Serbisk profil forlader Team Esbjerg

16x9
Serbiske Kristina Liscevic forlader Team Esbjerg ved udgangen af sæsonen. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Kristina Liscevic har truffet en beslutning om at stoppe i Team Esbjerg efter denne sæson.

Team Esbjerg bliver til sommer en profil færre i truppen.

Vestjyderne skriver fredag på deres hjemmeside, at de efter sæsonen vinker farvel til den serbiske bagspiller Kristina Liscevic, der efter to år i Danmark ønsker at flytte tættere på hjemlandet. 

Men beslutningen har ikke været nem, fortæller hun. 

- Det har været tre måneder med masser af spekulationer og vågne nætter. Selv om jeg har det fantastisk her, ønsker jeg at komme tættere på mit hjem og de mennesker, der betyder mest for mig, så jeg kan indlede en ny tilværelse, siger Kristina Liscevic.

29-årige Liscevic var i sin første sæson i Esbjerg med til at vinde pokalturneringen. I denne sæson har serberen spillet 20 kampe i ligaen, scoret 55 mål og lavet 63 assists. 

Men det er ikke kun på banen, at den serbiske landsholdsspiller har en nøglerolle, fortæller Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen. 

- ”Kiki” er på mange måder et festfyrværkeri, både som menneske og håndboldspiller, hun er en excentrisk spiller, som der skal være plads til på vores hold. I de to sæsoner, hun har været i klubben, har hun sat sit klare aftryk på holdet og vores måde at spille håndbold på, siger Jesper Jensen. 

- Man må ikke glemme, hvilket slutspil hun brændte af i sin første sæson, da hun måske i de tre måneder var ligaens bedste spiller. Hun har også haft perioder, hvor hun har haft svært ved at holde fokus, fordi hendes hoved var fyldt med alt muligt andet, men har hele tiden arbejdet hårdt, siger Esbjerg-træneren videre.

Det er endnu uvist, hvor Kristina Liscevic, der har spillet 77 landskampe for Serbien, skal spille efter sommerpausen.