Håndbold

Ølkaster straffes med karantæne i over et år

Mors-Thy har uddelt en længere karantæne til den tilskuer, der kastede en øl mod den ene dommer i en ligakamp.

Ligaklubben Mors-Thy sætter tydeligt ind over for den tilskuer, der i weekenden kastede et krus med øl i hovedet på en dommer.

Tilskueren er mandag blevet tildelt en karantæne, så vedkommende ikke er velkommen til holdets kampe i over et år. Karantænen gælder resten af den indeværende sæson og hele 2019/2020-sæsonen.

- Vi kan selvfølgelig ikke på nogen måde lade det her gå upåagtet hen. Derfor har vi i dag haft et møde med den pågældende fan samt fanklubben Bette Balkan, hvor vi har gjort det klart, at den slags opførsel er helt uacceptabel og ikke vil blive tolereret, siger Mors-Thys sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

Det var dommeren Mik Trustrup, der fik øllen i hovedet som det kedelige klimaks i en intens afslutning, hvor Mors-Thy tabte 25-24 til Lemvig-Thyborøn.

- Gennem hele kampen havde der været en super fed kulisse, så det er bare ærgerligt, at der kommer sådan en afslutning på en rigtig fed håndboldkamp. Vi har aldrig nogensinde været ude for sådan noget før. Det er meget overraskende, at det kan ske i dansk håndbold, sagde Mik Trustrup efter kampen til TV 2 SPORT.

I mandagens pressemeddelelse tager Mors-Thys fanklub Bette Balkan afstand fra episoden, mens det også nævnes, at den unavngivne ølkaster har undskyldt over for Mik Trustrup.