Nordsjælland har fundet en afløser for ligatopscorer

16x9
Johan Meklenborg forlader Nordsjælland til sommer. Foto: TV 2 SPORT

Nordsjælland Håndbold har fundet én af flere erstatninger for Johan Meklenborg, der forlader klubben efter denne sæson.

Opdatering: Tirsdag middag blev Fabian Sandvens skifte til Nordsjælland meldt ud officielt i en pressemeddelelse.

Med 143 mål i 20 kampe kommer Johan Meklenborg til at efterlade lidt af et hul i Nordsjælland, når han skifter til TTH Holstebro efter denne sæson.

Klubben arbejder derfor på at erstatte ligaens topscorer, og en del af det arbejde har nu resulteret i en aftale med en ny spiller. Det bekræfter assistenttræner Simon Dahl, der overtaget jobbet som cheftræner efter sommerferien.

- Jeg kan i hvert fald bekræfte, at vi har en afklaring på plads på en ny højrehåndet bagspiller, som er en af dem, der skal afløse Johan i næste sæson, siger Simon Dahl til TV 2 SPORT.

Assistenttræneren vil dog ikke bekræfte TV 2 SPORTs informationer om, at det er nordmanden Fabian Sandven, der skal tørne ud for Nordsjælland.

Til gengæld vil han gerne beskrive den 20-årige Bækkelaget-spiller.

- Jeg kender Fabian Sandven særdeles godt. Ham har jeg haft fornøjelsen af at spille mod på U-landsholdet et par gange.

- Fabian er en dygtig angrebsspiller. En høj fyr, som har et fornuftigt skud. Ham tror jeg, Norge glæder sig til at følge.

Gør du også det?

- Fabian er spændende, og jeg glæder mig til at se, hvordan og hvorledes det går med ham, siger Simon Dahl med et skævt smil.

Simon Dahl bliver cheftræner i Nordsjælland efter sommerferien.

Ud over assistenttrænerjobbet i Nordsjælland er Simon Dahl også assistenttræner på det danske U21-landsholdet, og hvis det går, som TV 2 SPORT erfarer, kommer han til at se meget mere til Fabian Sandven i næste sæson.