Håndbold

TTH henter dansk mester - et scoop, siger cheftræner

Ditte Vind skal fra næste sæson stå på mål i TTH Holstebro. TV 2 SPORT

TTH Holstebro har sikret sig Aarhus United-målmanden Ditte Vind fra næste sæson og tre år frem.

Målmanden Ditte Vind kan fra næste sæson kalde sig TTH Holstebro-spiller, når hun fra sommer er fortid i Aarhus United.

Det er den vestjyske klub, der tirsdag har offentliggjort skiftet på deres egen hjemmeside. Her oplyser klubben, at den tidligere danmarksmester har skrevet under på en kontrakt for de næste tre sæsoner.

- Jeg tror på, at jeg i TTH Holstebro kan skrue på nogle parametre i mit spil og dermed blive en bedre målmand. Det er jo en decideret håndbold-by, jeg flytter til, og klubben har et professionelt setup både på og uden for banen, som gør, at jeg forhåbentlig kan etablere mig både som spiller og som menneske i Holstebro, fortæller Ditte Vind til klubbens egen hjemmeside.

- Målmandssetuppet i TTH er meget spændende, så der kan jeg virkelig få noget sparring og udvikle mig. Desuden glæder jeg mig til at arbejde sammen med hele trænerteamet, som jeg helt sikkert kan lære meget af.

- Vind-kontrakt er et scoop, siger cheftræner

Den 25-årige målmand har i øjeblikket gang i sin anden sæson i Aarhus United, der har imponeret stort i denne sæson og med stor sandsynlighed snupper en af slutspilspladserne.

Her skiftede Ditte Vind til efter at have vundet DM-guld med Nykøbing Falster Håndbold i 2017.

Og i Holstebro glæder de sig da også til at få en tidligere DM-vinder på holdkortet fra næste sæson.

- Det er et scoop, at vi har underskrevet en aftale med Ditte. Vi ved, at hendes evner på banen er helt unikke med sin gode højde, sin bevægelighed og sit fantastiske blik for spillet, siger TTH-træner Pether Krautmeyer.

- Desuden er hun et helt fantastisk menneske, som vil gøre alt for sine holdkammerater - dette stemmer overens med vores vision i TTH. Så der er ingen tvivl om, at Ditte er en stor forstærkning til vores hold.

Inden TTH kan få gavn af Ditte Vind skal klubben lige færdiggøre denne sæson. Her ligger vestjyderne aktuelt nummer 9. To point efter Silkeborg-Voel på den sidste adgangsgivende plads til slutspillet.