Håndbold

Nordsjælland tættere på slutspilsplads efter fjerde sejr på stribe

Nordsjælland Håndbold holder liv i håbet om at kvalificere sig til DM-slutspillet efter en sejr over TMS Ringsted.

Nordsjælland Håndbolds opblomstring fortsatte mandag aften.

Her blev det til klubbens fjerde sejr på stribe, da nordsjællænderne på udebane vandt over bundproppen TMS Ringsted med 27-24.

Før vinterpausen havde Nordsjælland blot vundet tre ud af 18 kampe og lå langt fra slutspilspladserne. Nu har nordsjællænderne vundet alle deres fire kampe i 2019. Her har Nordsjælland først slået KIF Kolding, derefter Sønderjyske, og senest blev det til en uventet udesejr over Skanderborg.

Det betyder, at Nordsjælland er placeret på tiendepladsen i ligaen med 17 point – blot to point efter Ribe-Esbjerg, der lige nu befinder sig på den sidste adgangsgivende slutspilsplads.

- Jeg synes allerede, at vi tog solid afstand fra bunden i sidste uge. Vi snakker ikke om slutspil, det lader vi jer om, siger Nordsjælland Håndbolds Jesper Dahl til TV 2 SPORT.

Mandag aften fulgte hjemmeholdet TMS Ringsted med Nordsjælland Håndbold i det sjællandske møde indtil stillingen 21-21 med under ti minutter tilbage af kampen. Herefter trak gæsterne igen fra og sikrede sig sejren på tre mål, efter at de også var foran med 14-11 ved pausen.

- Det var en virkelig, virkelig grim kamp. Det var ikke særlig køn håndbold, men det var to point, siger Jesper Dahl.

Der resterer fire kampe i grundspillet. Nordsjælland møder i næste uge Ribe-Esbjerg og mangler derefter Skjern, GOG og Mors-Thy.

TMS Ringsted kæmper for at komme væk fra nedrykningspladsen. Holdet har skrabet ni point sammen i de første 23 kampe.