Håndbold

Bundprop i overlevelseskamp: - Det er kun 'finaler' herfra

TMS Ringsted tror stadig på muligheden for overlevelse i landets bedste række, selv om klubben bliver ved med at tabe og er placeret på sidstepladsen.

Finaler plejer at være en festlig fornøjelse, hvor det handler om at opnå det ultimative; trofæer og titler. Hæder og ære.

Det er bare ikke den slags ’finaler’, der skal udkæmpes i den kommende tid for bundproppen i Herre Håndbold Ligaen, TMS Ringsted. Her handler det i stedet om, at hvert opgør for midtsjællænderne er en kamp for at undgå det ultimative; nedrykning og degradering. Skuffelse og sportslig deroute.

- Det er kun ’finaler’ herfra. Det bliver spændende. Nu er der en hjemmekamp om 14 dage. Den skal vindes, for ellers er det ved at være det, siger TMS Ringsted-spilleren Rune Ohm til TV 2 SPORT.

Mandag aften tabte TMS Ringsted for 17. gang ud af 23 mulige kampe i sæsonen.

I det rene sjællandske møde mod formstærke Nordsjælland Håndbold blev det til et nederlag på 24-27 – den femte tabte kamp i træk for TMS Ringsted, der har to point op til Mors-Thy i kampen om overlevelse.

TMS Ringsted har tre kampe tilbage i sæsonen, hvor de næste to er på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg den 11. marts og mod Lemvig den 30. marts.

- Mulighederne er der stadig, hvis vi vinder over Ribe, og hvis vi vinder over Lemvig, så det går vi efter, siger Christian Dalmose, der er cheftræner i TMS Ringsted, til TV 2 SPORT.

Sidste kamp i grundspillet for TMS Ringsted er på udebane mod Skjern den 6. april. TMS Ringsteds tre eneste sejre i sæsonen er kommet mod Mors-Thy, Nordsjælland og Skjern.

Herudover er det blevet til tre uafgjorte kampe mod TTH Holstebro, Lemvig og Sønderjyske, som er den seneste klub, som Ringsted har hentet point mod. Det skete den 22. december sidste år.