Håndbold

Drillende bemærkning fik 'diskussion' til at stikke helt af

To af Herreligaens mest karismatiske trænere blev sat i stævne efter kampen mellem Ringsted og Nordsjælland, og så stak det ellers af.

Nordsjælland og træner Ian Marko Fog kom tættere på en slutspilsplads, da de hentede den fjerde sejr på stribe. Mandag gik det ud over TMS Ringsted og Christian Dalmose, der blev besejret 27-24.

Efter kampen evaluerede de to trænerprofiler på kampen og klubbernes situation med få kampe tilbage i grundspillet. Her slog Ian Marko Fog fast, at det var vigtigt, at de som sjællandske klubber hjalp hinanden, så begge blev i ligaen.

Samtidig faldt snakken på dommerpræstationen fra Mads Hansen og Martin Gjeding, hvor de to parter kun havde ros til overs - i hvert fald til at starte med.

- Vi får lov til at være de trænere, vi er, og vi havde to dommere, der gav tre udvisninger. Havde det være nogle andre, havde der været 15 udvisninger. De er gode til at lede kampen, og det er en fornøjelse. Man lægger ikke mærke til, de er der.

- De dømte i Mannheim i onsdags (Champions League-kamp, red.), og så skulle de til Ringsted nu. De er topprofessionelle og kommer parate, sagde Dalmose, mens Ian Marko Fog stemte i:

- Der må jeg supplere og sige, at det er det, jeg har råbt på i rigtig mange år. De her opgør, som er så vigtige for begge hold, at man så får nogle af de bedste dommere. Op- og nedrykning kan betyde så meget.

Men da den første ros havde lagt sig, stak samtalen helt af imellem de to trænerprofiler. Nordsjællands Ian Marko Fog var tilsyneladende i drillehumør.

Marko Fog: Dommerne leverede en flot kamp med et lille plus til Ringsted.

Ian Marko Fog kunne ikke dy sig.

Dalmose: Hvordan kan du sige det? Har du set samme kamp? Det er jo vanvittigt sagt. Det er jo vanvittigt sagt, det er.

Marko Fog: Det var et lille plus. Den angrebsfejl, som Nørager laver, det er jo verdens største angrebsfejl, han laver til sidst – og som er vigtigt, fordi I får bolden og scorer et mål.

Dalmose: Amen, jeg tror, vi skal sidde og se kampen igen.

Marko Fog: Ellers leverede dommerne rigtig fint. Lige der kunne de godt have været skarpere. Din ven hernede overtræder også et par gange, som de glemmer at se.

Dalmose: Ja, det er jeg sikker på.

TV 2 SPORT-reporter: Nu kalder vi lige situationen frem på skærmen, som I diskuterer. Lad os lige se den sidste, hvor der bliver dømt angrebsfejl.

Dalmose: Der er da ikke angrebsfejl der?

Marko Fog: Jeg tror, vi havde én i banken.

Dalmose: Der er ikke noget med banken, man kan ikke have noget i banken. Lad være med det der. Hold nu kæft, man kan ikke have noget i banken. Hold kæft man…

Dalmose markerede til Marko Fog, han skulle tie stille.

Marko Fog: Han laver verdens største angrebsfejl. Vi kan ikke lave samme fejl to gange.

Dalmose: Vi taler om en anden situation.

Marko Fog: Det er klasse. Det er klasse, vi går ind og siger, det er fifty-fifty her. Nu får vi den her, og de fik den før.

Dalmose: Bla, bla, bla… Er du sindssyg, en omgang musik man. Er du gal man, så meget udsendelse har vi ikke, hvis du skal tale færdig.

Marko Fog: Der kan man godt se dommernes rutine. Der træder deres internationale rutine i kraft.

Dalmose: Jeg ønsker dig tillykke med sejren, gå nu ud og tag en øl med dig. Vi er færdige her.

Sådan sluttede 'diskussionen' med store grin de to trænere imellem. Du kan se det hele håndboldudsendelsen '3-meter' lige her på TV 2 Play.

Nordsjælland tættere på slutspilsplads efter fjerde sejr på stribe Video: Martin Gottschalk Aksglæde