Håndbold

Slog BSV-spiller i maven - nu risikerer han lang karantæne

Det europæiske håndboldforbund har åbnet en disciplinærsag mod Wisla Plock-spiller Renato Sulic for at slå Klaus Thomsen.

Bjerringbro-Silkeborgs flotte Champions League-sejr ude over polske Wisla Plock i sidste weekend har fået et efterspil.

Det europæiske håndboldforbund (EHF) bekræfter over for TV 2 SPORT, at der er åbnet en disciplinærsag mod Wisla Plocks stregspiller Renato Sulic for at slå Bjerringbro-Silkeborgs Klaus Thomsen i maven undervejs i kampen.

39-årige Sulic, der har mange landskampe for Kroatien og i en fortid i den ungarske storklub Veszprem bag sig, blev ikke straffet undervejs i kampen for slaget mod BSV-spilleren. Men han risikerer nu en længere karantæne.

Usportslig adfærd kan ifølge EHF's regelsæt straffes med karantæne eller udelukkelse i op til et år - og helt op til fire år, hvis disciplinærudvalget - som hedder Court of Handball - vurderer, at der er tale om 'alvorlig usportslig adfærd'.

Samtidig kan Sulic idømmes en bøde på op til 15.000 euro - og op til 80.000 euro i alvorlige tilfælde.

Sagen bliver behandlet i løbet af denne uge, oplyser EHF til TV 2 SPORT, så en eventuel karantæne til Sulic vil betyde, at han ikke kan være med i returkampen mod Bjerringbro-Silkeborg på søndag.

BSV vandt det første playoffopgør på udebane med 26-22 og står med gode chancer for at spille sig videre til ottendedelsfinalerne i Champions League.