Håndbold

Tidligere landsholdskeeper og Viborg skilles til sommer

Rikke Poulsen stopper i Viborg HK til sommer, når hendes nuværende kontrakt udløber.

Efter fem sæsoner er Rikke Poulsen snart fortid i Viborg HK.  

Den tidligere landsholdsmålvogter stopper i den traditionsrige, midtjyske klub til sommer, når hendes nuværende kontrakt udløber. 

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse og skriver, at Viborg HK og Rikke Poulsen i enighed er nået frem til at stoppe samarbejdet. 

- Sportsligt har det været nogle sindssygt gode år. Vi har fået medaljer til Viborg, som jeg er stolt af at være en del af, og nu er tiden så kommet til at prøve noget nyt. Det er kun dejligt at kunne se tilbage på fem rigtig gode år i denne klub, siger Rikke Poulsen i pressemeddelelsen.

Team Esbjerg eller udlandet?

Rikke Poulsen har spillet i Viborg HK siden 2014, hvor hun skiftede fra den nu lukkede ligaklub Vejen EH. Den 32-årige målvogter, der i 2017 blev mor for første gang, har spillet 72 landskampe for Danmark.

Det er dog snart tre år siden, at hun sidst var i kamp for landsholdet, hvor landstræner Klavs Bruun Jørgensen foretrækker Odenses Althea Reinhardt og Team Esbjergs Sandra Toft i det danske mål

Netop Sandra Toft forlader den danske liga efter denne sæson og efterlader sig et tomt mål i Team Esbjerg. Om det er i Esbjerg, i en anden dansk klub eller i udlandet, at Rikke Poulsen fortsætter karrieren, vides endnu ikke. Måske ved Rikke Poulsen det dog selv. 

- Rikke har på mange måder været med til at lægge grobunden for det hold, vi har i dag. Der er ikke mange ligaspillere i Danmark, der har prøvet det samme som Rikke, og hun har budt ind med en kæmpe portion rutine og gejst. Men alting har en ende og når en stjerne forsvinder kommer der heldigvis altid en ny. Og det er jeg også sikker på sker denne gang. siger Viborgs cheftræner Jakob Vestergaard i pressemeddelelsen. 

Viborg HK har allerede hentet en ny keeper til næste sæson i den talentfulde og blot 18-årige Anna Kristensen fra Skanderborg, som andre ligaklubber også var ude efter. Derudover har Viborg også den svenske målvogter Hanna Daglund og danske Josepfine Nordstrøm på kontrakt til næste sæson.