Håndbold

Nikolaj Jacobsen opereret

Nikolaj Jacobsen er ikke rejst med Rhein-Neckar Löwen til Champions League-kampen i Barcelona. Han er blevet hjemme for at blive opereret i menisken.

Tyske Rhein-Neckar Löwen må undvære sin cheftræner, Nikolaj Jacobsen, når klubben lørdag spiller sin sidste gruppekamp i Champions League på udebane mod Barcelona.

Nikolaj Jacobsen er blevet hjemme i Tyskland. Årsagen er, at han er blevet opereret i menisken, og derfor er han ikke i stand til at lede sine tropper fra sidelinjen.

- Nikolaj udnytter den kommende pause til at få foretaget denne operation, skriver Rhein-Neckar Löwen i en pressemeddelelse.

Efter kampen mod Barcelona spiller Jacobsens mandskab først igen den 14. marts. Det er mod Wetzlar i den tyske Bundesliga.

Det bliver den sportslige leder, Oliver Roggisch, der overtager Jacobsens cheftræner-rolle i lørdagens kamp.

I Champions League ligger Rhein-Neckar Löwen på fjerdepladsen inden den sidste kamp mod Barcelona, men taber de kampen, kan de meget vel miste den plads til Kielce. Barcelona ligger derimod nummer et i gruppen. Danskerklubben kan ikke hentes af andre hold.

Til kampen lørdag har Rhein-Neckar flere spillere ude. Gudjon Valur Sigurdsson, Steffen Fäth og Jesper Nielsen kommer således ikke i kamp. 

Rhein-Neckar har har store mesterskabsforhåbninger i den hjemlige, tyske række, men her ligger de kun nummer tre.