Veteran slog BSV-spiller i maven - nu har han fået karantæne

16x9
Renato Sulic kommer ikke til at kæmpe mod Michael V. Knudsen på søndag. Foto: Piotr Augustyniak / Ritzau Scanpix

Renato Sulić er blevet straffet efter et slag mod BSV's Klaus Thomsen, der ikke blev dømt under kampen.

39-årige Renato Sulić kommer ikke til at være på banen, når Bjerringbro-Silkeborg på søndag spiller returopgør mod Wisla Plock i Champions League.

Den rutinerede spiller er nemlig både blevet idømt en karantæne og bøde, efter han slog BSV's Klaus Thomsen i maven.

- Disciplinærudvalget har besluttet at idømme en karantæne på to kampe samt en bøde på 500 euro - cirka 3700 kroner - mod Renato Sulic, oplyser EHF til TV 2 SPORT.

39-årige Sulic, der har mange landskampe for Kroatien og en fortid i den ungarske storklub Veszprem bag sig, blev ikke straffet undervejs i kampen for slaget mod BSV-spilleren. EHF valgte dog at åbne en sag mod kroaten, som der nu er kommet en afgørelse i.

Sulić er sluppet med en lettere straf, da usportslig adfærd ifølge EHF's regelsæt kan straffes med karantæne eller udelukkelse i op til et år - og helt op til fire år, hvis disciplinærudvalget - som hedder Court of Handball - vurderer, at der er tale om 'alvorlig usportslig adfærd'.

Den hårdføre spiller fik dog en karantæne på to kampe, og det betyder, at BSV slipper for ham, når de to mødes igen.

BSV vandt det første playoff-opgør på udebane med 26-22 og står med gode chancer for at spille sig videre til ottendedelsfinalerne i Champions League. Returkampen bliver spillet søndag.