Håndbold

Allan Heine fortsætter i Frankrig

Allan Heine fortsætter i Nantes. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Den tidligere Viborgtræner Allan Heine har besluttet sig for at blive i den franske klub Nantes.

Efter kun et par måneder i franske Nantes har Allan Heine besluttet sig for at blive i klubben.

Heine blev i december 2018 ansat på en seks måneder lang kontrakt, der inkluderede en mulighed for at blive i hele næste sæson. Den mulighed har Allan Heine besluttet sig for at gøre brug af, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Med Allan Heine i rollen som cheftræner har Nantes vundet fem ud af otte ligakampe. Den seneste sejr faldt søndag, hvor klubben slog Dijon med 33-25. Efter kampen fortalte Heine sine spillere, at han fortsætter som cheftræner.

I næste sæson vil den tidligere Viborgtræner ikke være det eneste danske islæt i Nantes. Han får selskab af landsholdsstregen Stine Bodholt, som han tidligere har trænet i Viborg. Bodholdts landsholdskammerat Lotte Grigel skifter også til den franske klub efter sommerferien. Til den tid siger Grigel farvel til ungarske Debreceni.

Ifølge Nantes har det i et stykke tid kun været op til Allan Heine, om han skulle blive i klubben. Fra ledelsens side har der været fuld opbakning til danskeren, der ’med sit gode humør har fået nye vinde til at blæse over Nantes Atlantique Handball’.

Klubben ligger aktuelt nummer fem i den franske liga med 11 sejre i 19 kampe.

Nantes er Allan Heines anden klub i denne sæson. I september blev han fyret i Viborg HK efter lutter nederlag i sæsonens første fem kampe.