Håndbold

Odense-profil er gravid og færdig for sæsonen

Højrefløjen Jessica Quintino er gravid og har termin til efteråret. Hun kommer derfor ikke i aktion for Odense Håndbold i resten af denne sæson.

På grund af lykkelige omstændigheder må brasilianske Jessica Quintino følge sin kolleger fra Odense Håndbold fra sidelinjen i målet om at vinde DM-titlen.

Fløjspilleren er nemlig blevet gravid og skal efter planen føde til efteråret.

- Vi glæder os selvfølgelig på Jessicas vegne. Vi er dog kede af at skulle undvære en profil som Jessica i en enormt vigtig periode rent sportsligt, siger administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, i en pressemeddelelse.

Meddelelsen om graviditeten kommer i kølvandet på en kedelig nyhed i sidste år, hvor Odense Håndbold-profilen Mette Tranborg blev korsbåndsskadet og formentlig er ude indtil næste år. 

- Med en skadet Mette Tranborg og med Maja Jakobsen, som også er ude på grund af graviditet, er det klart, at vi bliver ramt på ressourcer, som gør, at vi alle må rykke tættere sammen for at nå sæsonens mål.

Lørdag vandt Odense Håndbold over København Håndbold i Champions League, og fynboerne er derfor klar til kvartfinalerne i turneringen.

Der venter der Odense Håndbold et hårdt kampprogram i den kommende periode, men truppen er stærk nok til at klare de opgaver, der venter, forsikrer den administrerende direktør.

- Odense Håndbold har heldigvis en stærk og bred trup, som gør, at projektet fortsætter med samme ambitionsniveau, siger Lars Peter Hermansen.

I kvartfinalerne i Champions League ligger det allerede fast, at Odense Håndbold skal møde ungarske Györ. I håndboldligaen ligger fynboerne øverst i tabellen med fem point ned til Esbjerg på andenpladsen.