Polman er tilbage til vital kamp efter forstrækning

16x9
Estavana Polman sad over i Esbjergs seneste kamp i EHF Cuppen. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Team Esbjerg kan onsdag aften sikre den vigtige andenplads i HTH Ligaen.

Følg alle kampe i sidste spillerunde onsdag på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Team Esbjerg har alt at spille for i sidste spillerunde af dameligaens grundspil, når vestjyderne møder Randers på udebane.

Esbjerg ligger på andenpladsen og kan med bare ét point i Randers tage to point med sig i slutspillet og kampen om at komme i DM-semifinalen.

Cheftræner Jesper Jensen kan glæde sig over, at den hollandske stjerne Estavana Polman er blevet klar til kampen oven på en mindre forstrækning, der hold hende ude af EHF Cup-kampen søndag mod Kuban Krasnodar.

Det skriver Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

- Ved juletid sigtede vi efter top-4 og troede ikke på, at vi kunne overhale København Håndbold. Kalkulationen med, at København ikke ville tabe mange point, var rigtig, men vi har fra da haft en nærmest perfekt sæson. Vi har ikke været ude i marginaler med held eller uheld, for vi har vundet vores kampe sikkert, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg har ikke tabt en ligakamp siden november, og i 2019 er det blevet til 18 sejre og 1 uafgjort i 19 kampe i ligaen og EHF Cuppen.

Holdet er storfavorit i kampen mod Randers, der ikke kan nå slutspillet, men som i stedet spiller for at få to point med i nedrykningsspillet.

- Kampen mod Randers ser jeg ikke som nummer 2 mod nummer 11. Randers burde have været i slutspillet, har vundet over Viborg og tabte senest med to mål ude til Aarhus United, siger Jesper Jensen.

- Spiller vi ikke op til vores niveau, er der en reel risiko for, at vi taber.

Taber Esbjerg, bliver klubben overhalet af København Håndbold, hvis københavnerne slår Aarhus på hjemmebane.

Sidste spillerunde afvikles onsdag aften, og alle kampene kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.