Håndbold

Pytlick og Odense henter tidligere landsholdsfløj hos ligarivaler

Odense-træner Jan Pytlick har hentet en erstatning på højre fløj. TV 2 SPORT

Den tidligere landsholdsfløj Anne Mette Pedersen skifter fra Herning-Ikast til Odense Håndbold efter denne sæson.

Én er gravid, en anden langtidsskadet, mens en tredje forlader klubben til sommer og rejser hjem til Norge.

Odense Håndbold mangler spillere, der kaster med venstre hånd, til næste sæson, og nu har vinderne af grundspillet fundet den første afløser. 

Den tidligere landsholdsfløj Anne Mette Pedersen kommer til sommer til Odense fra Herning-Ikast, der ikke ønskede at beholde den 26-årige højre fløj. 

- Hun er en spændende og dygtig spiller, som kommer med god erfaring fra blandt andet København og Herning-Ikast. Hun har altså spillet i de store klubber, har prøvet en del, og så har hun også god erfaring fra landsholdet, siger Odense-træner Jan Pytlick i en pressemeddelelse. 

Anne Mette Pedersen har fået en étårig kontrakt i Odense. Hun skal afløse brasilianske Jessica Quintino, der er gravid og sat til at føde i løbet af efteråret. 

- Det er en stor mulighed for mig. Jeg glæder mig til at blive en del af så godt et hold, og jeg har hørt mange gode ting om Odense Håndbold, siger Anne Mette Pedersen i pressemeddelelsen fra Odense, hvor hun skal dele pladsen på højre fløj med landsholdsspilleren Trine Østergaard. 

Anne Mette Pedersen har skrevet en étårig kontrakt med Odense.

Til gengæld mangler Odense fortsat at finde erstatninger på højre back, hvor landsholdsprofilen Mette Tranborg er ude med en korsbåndsskade, mens norske Maja Jakobsen forlader klubben til sommer for at rejse hjem. 

Odense Håndbold vandt grundspillet i HTH Ligaen efter 23 ud af 26 mulige sejre og møder nu København Håndbold, TTH Holstebro og Nykøbing Falster i slutspillet.