Håndbold

Klavs Bruun har det svært med hele tiden at møde Frankrig og Norge

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen vil gerne møde andre modstandere end Frankrig og Norge. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen er lidt træt af ofte at møde Frankrig og Norge, som danskerne ofte har svært ved at spille op med.

Ved Golden League-stævnet i Frankrig skal Danmark møde de velkendte modstandere Norge, Frankrig og Rumænien.

Særligt de to førstnævnte lande er hold, som danskerne kender særdeles godt. Danmark har mødt Norge to gange inden for de seneste seks måneder, mens det er blevet til tre opgør mod franskmændene.

Blandt andet derfor ser landstræner Klavs Bruun Jørgensen gerne mere variation i Danmarks modstandere, da de ofte har det vanskeligt mod netop de to nationer.

- Jeg har det lidt svært med, at vi hele tiden skal møde Frankrig og Norge. Vi ved, det er to rigtig dygtige hold. Jeg var rigtig glad for vores EM-kvalifikation, hvor vi mødte nogle hold, som vi synes, vi var bedre end, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

- I stedet skal vi stå her hver gang og håbe på, at vi kan spille med. Nu er det sådan i denne turnering, og så skal vi til oktober heldigvis møde et andet hold, og det glæder jeg mig til.

Spillerne er modsat landstræneren glade for de modstandere, der venter ved Golden League-stævnet.

De tre stærke modstandere sikrer nemlig, at danskerne bliver matchet på højeste niveau.

- Jeg synes altid, det er en fornøjelse at spille mod dem, og det plejer at blive nogle rigtig fede kampe. Norge er et rigtig godt hold, og det er altid fedt at måle sig med de bedste spillere i verden. Det er sindssygt fedt, at vi har tre rigtig gode kampe mod nogle gode modstandere, siger Lotte Griegel, der bliver bakket op af Anne Mette Hansen.

- Jeg er ikke træt af at møde Norge. De har et godt hold, så nu må vi se, hvor vi står imod dem, svarer landsholdskollegaen.

Danmark spiller torsdag den første kamp ved Golden League, når de møder Norge.