'Lige i smasken': TTH-profil ville også give sig selv det røde kort

TTH Holstebros Lars Mousing blev udvist efter bare 20 minutter af ligakampen mod Århus.

Hjemmeholdet TTH Holstebro var i forvejen presset på streg-positionen forud for opgøret mod Århus, hvor de kæmpede om vigtige point i toppen. Derfor hjalp det ikke synderligt, da stregspilleren Lars Mousing så rødt kort i første halvleg.

20 minutter inde i kampen angreb Århus' Sebastian Henneberg modstandernes forsvar, og i forsøget på at tackle Henneberg fik Mousing sendt en hånd direkte i hovedet af sin modstander.

Kampens dommere valgte at kigge situationen igennem på video, og her kunne de efter kort tid konstatere, at tacklingen var til direkte rødt kort. En vurdering, hovedpersonen selv var enig i.

- Jeg går op for at tackle ham, og så rammer jeg ham lige i smasken. Der er ikke så meget at sige til det. Jeg ville også have givet mig selv et rødt kort, hvis det var. Men jeg er ked af, jeg rammer ham sådan, det blev ret voldsomt. Der er ikke noget at gøre ved det, det er fair nok, jeg får rødt kort, sagde Mousing kort efter fra tribunen.

Forinden havde han været henne ved Henneberg for at undskylde sin tackling, ligesom han i selve situationen var hurtig til at tjekke op på sin modstander.

Hos TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson var vurderingen da også, at kendelsen var god nok, selvom hensigten ikke var at ramme Henneberg i hovedet.

- Det er godt nok en kæberasler. Jeg ser den ikke som værende bevidst, så der er ikke blåt kort, men det kan godt være et rødt kort. Jeg vil give dommerne ret, det er en okay kendelse, sagde Svensson.

Trods det røde kort og stregproblemerne formåede TTH Holstebro at vinde kampen 30-28 og spille sig op på fjerdepladsen i ligaen. Århus indtager syvendepladsen og er dermed også en del af slutspillet, når de sidste to kampe i grundspillet er afviklet.