Sandra Toft vil kopiere sidste EM-kamp

16x9
Sandra Toft og landstræner Klavs Bruun Jørgensen er genforenet i forbindelse med Golden League. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Torsdag står Danmark over for Norge i Golden League, og her forventer landstræneren at se sine spillere dirigere hinanden.

For første gang siden EM i december skal det danske håndboldlandshold i aktion torsdag.

Her venter Norge i en kamp, hvor spillerne skal ramme samme tænding, som det var tilfældet i sidste kamp ved slutrunden. Sandra Toft lover i hvert fald 'en attitudemæssig kopi' af opgøret mod Montenegro, som danskerne endte med at vinde.

- Når vi har attituden og vildskaben, stiller vi også større krav i stedet for, at vi bliver alt for søde. Jeg stiller krav til mit forsvar og mine medspillere, og hvis de ikke gør som aftalt, så giver jeg dem besked, siger landsholdets målvogter til TV 2 SPORT.

Den måde at gribe tingene an på kommer i direkte forlængelse af, hvad landstræneren ønsker. Han håber imidlertid, at flere spillere følger Sandra Tofts eksempel.

- Det begynder at hjælpe, men der er stadigvæk lang vej. Det er sådan nogle ting, vi skal være bedre til. Vi skal være mere dirigerende hinanden og ikke tage tingene som angreb, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark spiller i alt tre kampe ved Golden League. Den første er mod et skadesplaget norsk landshold, inden de franske verdensmestre og Rumænien venter.

Se Danmark mod Norge torsdag klokken 17.50 på TV 2 SPORT.