Håndbold

- Jeg er totalt forvirret, siger Klavs Bruun

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen havde svært ved at forstå, at hans hold kunne levere sådan en bedrift to dage efter det store nederlag til Norge.

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Danmark skulle slå de franske europa- og verdensmestre lørdag aften, men det var ikke desto mindre det, der skete.

De danske spillere spillede en flot kamp og vandt 25-22 og efterlod landstræneren lettere konfus.

- Jeg er totalt forvirret. Det er jo sindsssygt svært at forstå, hvordan vi kan levere sådan forleden, og så spille så fuldstændig fantastisk i dag, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

Torsdag kunne den forvirrede landstræner se sit hold levere en præstation uden appel mod Norge, som problemfrit vandt 31-20. To dage senere var hans hold som forvandlet til stor glæde for en stolt landstræner.

- Det betyder lige så meget, som det gjorde, da vi vandt over Montenegro (ved EM i december, red.), hvor indstillingen og udtrykket også var helt anderledes, siger han.

Landstræneren hentyder til Danmarks sidste EM-kamp i december sidste år, hvor de viste karakter, selvom de havde oplevet meget modvind undervejs og tog fra turneringen med en sejr.

Danmark viste stort spil mod de franske favoritter gennem hele kampen, og i forsvarsdelen lykkedes det dem at gøre det svært for de franske stjerner.

- Jeg er sindssygt tilfreds med den aggressivitet, vi har forsvarsmæssigt. Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Bodholt og Haugsted passer rigtig godt til det franske hold, som er sindssygt bevægelige, siger han og fremhæver stabiliteten eller mangel på samme:

- Vi skal virkelig arbejde med det her med at være mere stabile. Det er ikke noget nyt. Det er noget, jeg ser hjemme i ligaen med for eksempel Viborg, som den ene dag kan gøre det helt vildt godt, og dagen efter ser det helt anderledes ud.

Danmark skal forsøge at vise prøver på stabilitet, når de allerede søndag møder Rumænien klokken 15. Den kamp kan ses på TV 2.