Haugsted griner af spøjs dribletur: - Havde svært ved at få bolden med

Line Haugsted lavede en finurlig dribletur i slutningen af første halvleg. Heldigvis endte det med en scoring, der sikrede en føring på to mål.

- Så du den her? Hvordan hun foroverbøjet koncenterer sig om at holde bolden igang hele vejen op. Det så meget sødt ud.

Ordene kommer fra TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard, som i Danmarks sidste kamp ved Golden League bemærkede, at Line Hagusted lavede en spøjs dribletur i slutningen af første halvleg.

Danskeren erobrede bolden i det danske forsvar og driblede afsted i en kontra. Men den 180 centimeter høje bagspiller driblede noget foroverbøjet og ikke sådan, vi normalt ser hende.

Haugsted forklarede situationen efter kampen og kunne da også grine lidt af det.

- Der var rigeligt med harpiks på bolden, og jeg havde lidt svært ved at få den med. Jeg tænkte, om der ikke kom nogen med op ad banen. Nej? Den tager jeg bare selv, siger Line Haugsted med et smil til TV 2 SPORT.

- Haugsted betyder meget

I forsvaret, hvor Line Haugsted spillede en stor rolle i sejren over Rumænien på 36-23, dannede hun grundlag for kontraspillet.

Her brillerede danskeren nemlig, og det modtog hun også ros for fra håndboldekspert Trine Nielsen.

- Hun betyder rigtig meget for den måde, Danmark dækker op på. Hun kommer i bedre og bedre spilmæssig form. Én ting er, at hun har trænet i ny og næ, men det er tydeligt at se, at tåen og bentøjet er ved at være på plads nu.

Danmark vandt 36-23 over Rumænien i Golden League. Video: Malthe Henriksen

- Hun tør tage chancer, og hun kommer ikke bare ind og er aflastningsspiller. Hun er altafgørende forsvarsmæssigt. Angrebsmæssigt kommer der også nogle brag afsted, siger Trine Nielsen.

Line Haugsted er da også selv godt tilfreds med sin præstation i det danske forsvar.

- Jeg synes igen, at vi fik dækket rigtig godt op, og vi var skarpe på det, vi skulle. Vi kom rundt om stregen (Crina Pintea, red.), som vi havde snakket rigtig meget om. Og hun er en stor dame at komme rundt om, smiler Haugsted.

- Det er fedt, når vi får alle sammen med og kommunikeret. Derudover synes jeg, at begge målmænd kom ind og stod en rigtig god kamp. 

Danmark var kun foran 15-13 ved pausen, men i anden halvleg var der klasseforskel på de to hold. Rumænien gik mere eller mindre i opløsning, og Danmark scorede efter behag. Isoleret set vandt Danmark anden halvleg med hele 11 mål.