- Det har ramt mig, erkender Reinhardt efter misset Golden League

Det har været hårdt for Althea Reinhardt ikke at være med Danmark til Golden League, som hun selv var nødt til at melde afbud til.

Althea Reinhardt står foran sit comeback efter en måned på sidelinjen som følge af den hjernerystelse, hun fik i en Champions League-kamp for Odense i slutningen af februar.

Foruden at have misset de seneste fem kampe for Odense tvang skaden også den 22-årige målmand til at melde afbud til det netop afsluttede Golden League-stævne i Frankrig, som hun ellers var udtaget til.

Og det gjorde mere ondt, end hun havde regnet med.

- Det har faktisk ramt mig, og det har været utrolig svært bare at skulle ligge herhjemme. Jeg kan mærke, at det rører mig, fortæller Althea Reinhardt til TV 2 SPORT.

For selvom det ikke er et VM eller EM, hun måtte melde fra til, ændrer det ikke på, at afbuddet er en misset mulighed for at trække landsholdstrøjen over hovedet, som hun allerede har gjort det 41 gange.

- Man vil så gerne som håndboldspiller, og så ved jeg godt, det er underligt, når det er én uge, og så meget betyder Golden League heller ikke, når det er en træningsturnering.

- Men når man træner hver dag og gerne vil være blandt de bedste og vise, at man er blandt de bedste, og specielt oven på en hård slutrunde vil man gerne gøre comeback og vise, at jeg hører til der, fortæller hun.

Althea Reinhardt håber at få spilletid på onsdag, når Odense tager hul på slutspillet i dameligaen med en udekamp mod TTH Holstebro.