GOG præsenterer afløser for Ole Erevik i målet

Det bliver som ventet den 41-årige, svenske veteran Dan Beutler, der i næste sæson bliver førstevalg i målet hos GOG.

Det har været længe undervejs, men nu er skiftet på plads og officielt. 

I januar kunne TV 2 SPORT fortælle, at GOG var tæt på en aftale med den svenske veterankeeper Dan Beutler for næste sæson. Nu bekræfter fynboerne i en pressemeddelelse, at det bliver netop 41-årige Beutler, der i næste sæson tager over i GOG-målet, når norske Ole Erevik går på håndboldpension. 

- GOG er en af de helt store danske klubber med en flot historie, så jeg blev meget glad, da Nicolej Krickau ringede til mig for at høre, om det kunne have interesse. Der var selvfølgelig noget logistik, der skulle på plads med familien, men håndboldmæssigt var det ikke en beslutning, der tog lang tid at træffe, fortæller Dan Beutler i pressemeddelelsen.

Beutler er tidligere svenske landsholdsmålmand og spiller lige nu for HK Malmö i den svenske liga. Tidligere i karrieren optrådte han for store klubber som Flensburg-Handewitt og HSV Hamburg - og sidstnævnte vandt han Champions League med i 2013. 

- Det er en rutineret herre, vi får til GOG, og han passer godt ind på holdet. Vi har talt med ham flere gange, og jeg kan mærke på ham, at han glæder sig rigtigt meget til at blive en del af teamet. Det gør, at jeg er overbevist om, at han bliver en gevinst i vores bestræbelser på at vinde medaljer næste år. Hvis vi skulle være så dygtige at kvalificere os til Champions League, ved han jo allerede, hvad der skal til, før vi kan komme til at løfte det trofæ, siger GOG-træner Nicolej Krickau.

Dan Beutlers kontrakt med GOG gælder i første omgang kun for næste sæson.

Han er den tredje nye spiller, som GOG har præsenteret til næste sæsons hold. Også den islandske stregspiller Arnar Freyr Arnarsson og den norske højre back Stig-Tore Moen Nilsen kommer til Fyn til sommer som afløsere for henholdsvis Lars Hald, der stopper karrieren, og landsholdsspiller Niclas Kirkeløkke, der skifter til den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen. 

Ligesom Dan Beutler er Arnar Freyr Arnarsson og Stig-Tore Moen Nilsen begge hentet i den svenske liga. De spiller lige nu for IFK Kristianstad. 

GOG ligger lige nu på andenpladsen i Herre Håndbold Ligaen og kæmper med to spillerunder tilbage med Aalborg Håndbold om førstepladsen. I aften spiller GOG på udebane mod Nordsjælland Håndbold. Den kamp kan du se direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 18.