Håndbold

Stolt Mølgaard efter grundspilssejr: - Nu går jagten ind på DM-guldet

Landsholdsspilleren Henrik Mølgaard har allerede sat det næste mål efter grundspilssejren. Nu skal Aalborg Håndbold vinde DM-guld.

Du skal ikke blive alt for overrasket, hvis du støder ind i en glad håndboldspiller i Jomfru Ane Gade lørdag aften.

Aalborg Håndbold sikrede sig nemlig lørdag titlen som grundspilsvindere af herrernes håndboldliga 2019 efter en sejr på 28-25 over KIF Kolding.

- Vi starter måske ikke lige på det hårde arbejde i morgen, fortæller Aalborg-profilen Henrik Mølgaard til TV 2 SPORT uden dog at afsløre, hvor eller hvordan grundspilssejren skal fejres.

- Jeg er stolt over, at vi har været så konstante, som vi har været, når man tænker på, at det er et relativt nyt hold, der skulle bygges op. Nu nyder vi det lige lidt i dag, men så jagter vi det næste, og det er selvfølgelig at komme i en semifinale og spille med om DM-guld. Det er sæsonens helt store mål.

Med førstepladsen i herrernes grundspil har aalborgenserne da også tilspillet sig en fordel i kampen om en plads i de afgørende kampe.

Holdet tager nemlig to point med sig over i slutspillets pulje 1, hvor TTH Holstebro, sidste års mestre fra Skjern og SønderjyskE venter. Her går de to bedste hold i puljen videre til semifinalerne.

- Når man har vundet grundspillet og pokalen, så kan man slå dem alle. Vi skal i en semifinale med et hold som vores, lyder det fra landsholdsspilleren Henrik Mølgaard til TV 2 SPORT.

- Det er nu, det gælder

Det er ikke kun Henrik Mølgaard og Aalborg Håndbold, der allerede er begyndt at tænke på semifinaler og en mulig DM-titel.

- Det er nu, det gælder. Vi har gået og ventet lidt på at nå her til, det er nu det hele går rigtig i gang, fortæller BSV-stregen Michael Knudsen.

- Vi skal ramme topformen, det ved alle, og vi har prøvet det før. Vi har fordelen ved at få et enkelt point med over, og i bund og grund så skal vi også vise, at vi skal videre til en semifinale.

BSV møder i slutspillets pulje 2 GOG, Skanderborg og Århus Håndbold.

Pulje 1:

  • Aalborg Håndbold - 2 point
  • TTH Holstebro - 1 point
  • Skjern Håndbold - 0 point
  • SønderjyskE - 0 point

Pulje 2

  • GOG - 2 point
  • BSV - 1 point
  • Skanderborg Håndbold - 0 point
  • Århus Håndbold - 0 point