Håndbold

GOG-målmand bryder kontrakt to år før tid

30-årige Frank Mikkelsen forlader GOG for at søge nye veje.

Efter fem sæsoner i GOG ønsker Frank Mikkelsen, bedre kendt som 'TV-frank', at komme videre og prøve kræfter med en ny klub.

Kælenavnet kommer fra hans evige evne til næsten altid at løfte sit niveau, når GOG spiller TV-kamp. Nu må klubben og GOG-fans dog undvære en yndling fra næste sæson, da Frank Mikkelsen og klubben er blevet enige om at bryde den kontrakt, der oprindeligt løb til sommeren 2021.

- Frank har ydet en stor og god indsats for klubben gennem flere sæsoner, men han har nu et ønske om at prøve kræfter med noget nyt.

- I sådanne situationer skal vi jo som klub altid vurdere, hvordan vi forholder os til det, når en spiller beder om at blive løst fra sin kontrakt før udløb. Derfor har vi haft en dialog med Frank, og der er vi kommet frem til, at vi stopper samarbejdet efter sæsonen, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Det er ellers ikke mere end knap 15 måneder siden, at Frank Mikkelsen forlængede sin kontrakt med GOG.

- Det betyder meget for mig at kunne blive i GOG, fordi klubben betyder meget for mig. Og så skal jeg ikke alle mulige andre steder hen, sagde han dengang i en artikel på fyens.dk.

Nu har den holdning tilsyneladende ændret sig efter en sæson, hvor han nogenlunde ligeligt har fordelt spilletiden i GOG-målet med norske Ole Erevik. Den fynske klub har dog en erstatning klar for Frank Mikkelsen:

- Med i vurderingen har også været overvejelserne om, hvilke alternative muligheder vi har på posten. Her har det hurtigt vist sig, at vi godt kunne få kabalen til at gå op, og det gør det jo alt andet lige nemmere at lade en spiller forlade klubben før kontraktudløb, end hvis man står uden alternative løsninger, tilføjer direktøren Kasper Jørgensen.

GOG sluttede lørdag grundspillet som nummer to. Dermed har de to point med over i slutspilsgruppen, hvor de skal møde BSV, Århus og Skanderborg.