København-veteran gik i panik og scorede mål, der 'aldrig er set før'

Louise Føns scorede et mål, hun nok ikke kommer til at glemme lige foreløbig i DM-slutspillet.

En håndbold har harpiks, så spillerne lettere kan holde ved bolden, men mandag aften hjalp det tilsyneladende ikke Louise Føns i en komisk aktion i kampen mellem TTH Holstebro og København Håndbold.

Her formåede København-spilleren ikke at finde håndtaget i bolden, da hun blev sendt af sted i en kontra. Det gjorde dog ikke noget, for på en eller anden måde tabte hun bolden så den trillede ind i et tomt TTH-mål, og så stod det 24-22 til gæsterne.

Da det gik op for den 34-årige fløj, at det endte med en scoring, var det en blanding af glæde og forvirring, der lyste ud af hende. Efter kampen var hun fuld af overskud efter den mærkelige scoring.

- Jeg har bare hørt jeres eksperter snakke enormt meget om, at man ikke må skyde for hårdt mod målet. Så jeg tænke, at jeg måtte prøve at bruge den taktik, siger Louise Føns til TV 2 SPORT og griner.

- Jeg når virkelig lige at gå i panik, fordi den bare smutter fra mig. Så tænker jeg, om jeg skal samle den op, men tænker: "Nå, nej - det må jeg ikke." Så var det lige før, at jeg nok skulle have lagt mig ned og pustet, så den røg helt i mål, siger hun.

Målet kommer hun ikke til at glemme lige foreløbig. Det gør hendes holdkammerater nok heller ikke. Maj Kragballe havde i hvert fald også tydeligt målet i erindringen efter kampen. Et mål, som hun havde svært ved helt at beskrive.

- Vi erobrer bolden. Kelly (Dulfer, red.) smider den op til Føns, og så... Ja, man ved jo ikke, hvad det er, for det er aldrig set før. Hold nu op et mål! siger Mai Kragballe.

Det komiske mål faldt på et afgørende tidspunkt i slutspilskampen. Målet slukkede den sidste gnist, som TTH Holstebro havde tilbage i kampen, og dermed kunne favoritterne fra København køre en sejr på 26-22 hjem.

Med sejren er København tæt på en plads i DM-semifinalen.