Håndbold

Vi fik som fortjent, siger Nikolaj Jacobsen efter nederlag

Danmark tabte med ét mål mod Montenegro i en kamp, hvor de brændte mange chancer. Derfor fortjente Danmark heller ikke vinde, forklarer landstræneren.

Hverken angrebs- eller forsvarsspillet fungerede onsdag aften, da Danmark mødte Montenegro i den tredje kamp i kvalifikationen til EM.

Danmark var bagud i store dele af kampen og trods en god slutspurt, endte det alligevel med et dansk nederlag på 31-32.

Når man ser på det spil, som de danske spillere leverede, fortjente de heller ikke at vinde, forklarer landstræner Nikolaj Jacobsen.

Var det en sværere opgave en forventet?

- Jeg ved ikke, om det var sværere. Vi vidste godt, at de kan spille god håndbold og lave en fantastisk stemning. Jeg synes ikke, at vi leverer på det niveau, vi kan. Defensivt dækker vi ikke ret godt i 6-0 og har for få redninger, siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT.

- Vi laver 31 mål, og jeg synes, at vi brænder alt, alt for meget og får ikke scoret på vores chancer. Når man ikke er mere effektiv i begge ender, får man som fortjent, og så taber vi også i dag.

Ikke en særlig pæn kamp

Niklas Landin stod langt fra sin bedste landskamp i målet. Danskeren fortæller, at det forhåbentlig er en anden kamp, der forventer på lørdag, når de mødes igen - både fra sin egen og holdets side.

- Det var ikke en særlig pæn landskamp fra vores side. Vi manglede de sidste procenter i mange dele af spillet. Jeg tror, at vi vandt samtlige en-mod-en-dueller under VM, og det gjorde vi bestemt ikke her. Jeg tror, at vi tabte samtlige.

- Nu glæder vi os bare til, når de kommer til Danmark, så vi kan vise dem en anden landskamp, end vi gjorde hernede. De får forhåbentlig heller ikke de samme kendelser på lørdag, siger Landin.

Danmarks kamp mod Montenegro lørdag kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 20.