Håndbold

- Det her er en magisk aften, siger landstræner efter sejr over Danmark

Danmark tabte onsdag aften til Montenegro. Det var en magisk aften for både spillere og fans, fortæller Montenegros landstræner.

En smal sejr med enorm betydning.

Det er essensen af Montenegros overraskende 32-31-sejr over de danske verdensmestre. De to hold mødtes i EM-kvalifikationen onsdag aften.

- I kan se det. Det her betyder enormt meget for hele Montenegro. Både for alle, der var her, og alle der har set med på tv – men frem for alt betyder det SÅ meget for mit hold. I aften har vi vist, at vi er gode, og at Montenegro kan spille håndbold, fortalte landstræner Zoran Roganovic lige efter kampen.

Under interviewet kiggede Roganovic ud mod tilskuerpladserne, hvor festen var enorm. Den begejstring understreger, at sejren over Danmark betyder en hel del for Montenegro.

Selvom flere danskere godt nok havde udtrykt respekt for det montenegrinske hold, så var der næppe mange, der havde forudset det danske nederlag.

- Selvom det er et verdensklassehold, så savnede Danmark Rasmus Lauge. Det var tydeligt. Men de har så mange stjerner og så mange dygtige spillere, at det her er en magisk aften for os.

Danmark fik som fortjent

En magisk aften var det ikke just for den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen.

- Jeg synes ikke, at vi leverer på det niveau, vi kan. Defensivt dækker vi ikke ret godt i 6-0 og har for få redninger, siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT.

- Vi laver 31 mål, og jeg synes, at vi brænder alt, alt for meget. Når man ikke er mere effektiv i begge ender, får man som fortjent, og så taber vi også i dag.

Danmark og Montenegro mødes igen i EM-kvalifikationen allerede lørdag aften klokken 20.15. Kampen vises direkte på TV 2.