Ekspert sender Holm helt ind i varmen: - Dejligt at brænde den af

Den 23-årige bagspiller Jacob Holm leverede en fornem indsats i EM-kvalifikationskampen mod Montenegro, hvor han scorede fem mål på fem forsøg.

Füsche Berlin-spilleren Jacob Holm viste sig frem på hjemmebane og for landstræner Nikolaj Jacobsen, da håndboldherrerne lørdag hentede en storsejr over Montenegro.

Efter landstræneren for fire måneder siden gav udtryk for, at Jacob Holm havde ligget lige uden for VM-truppen, spillede han sig igen ind i varmen. Det mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson.

- Han tog et kæmpe skridt frem. Han beviser, at når Rasmus Lauge ikke er med, så har han den hurtighed, der er nødvendig i fintespillet. De bliver nødt til at forholde sig til ham, og det gør også i de situationer, hvor der bliver spillet overgange fra højreback. Når han så får chancen, har de svært ved at stoppe ham. Når de så endelig får to mand omkring ham, er han god nok til at spille den videre, lød de rosende ord fra eksperten.

Også i Bent Nyegaards karakterbog var der rosende ord. Her blev det bemærket, at han i den grad havde udnyttet spilletiden optimalt og scoret fem mål på fem forsøg.

'Dejligt at brænde den af'

Hovedpersonen selv var da også yderst tilfreds, da TV 2 SPORT snakkede med ham efter kampen mod Montenegro.

- Jeg er super glad for min egen præstation. Det er noget tid siden, jeg har spillet en landskamp sidst, og så var det bare super dejligt at brænde den rigtigt af, når jeg kom på banen.

- Jeg vil jo gerne ind og vise, at når jeg kommer på banen, så holder det niveau, og det ikke går ned i kadence. At jeg sagtens kan være med på det her niveau. Det gjorde jeg, synes jeg selv, sagde Jacob Holm.

Efter en knap så god afslutning på første halvleg trak Danmark i den grad fra Montenegro i starten af anden halvleg, hvor Jacob Holm ifølge landstræner Nikolaj Jacobsen havde en stor rolle.

Holm er rykket forbi Markussen og Damgaard

På samme position som Holm finder landstræneren også spillere som Michael Damgaard, der igen var udtaget til landsholdet, ligesom den langtidsskadet Nikolaj Markussen kom med til VM på bekostning af Holm. Dem er Füsche Berlin-spilleren dog rykket forbi efter de to kampe mod Montenegro, mener Daniel Svensson.

- I mine øjne sidder Jacob Holm på pladsen lige efter de bedste. Jeg er meget imponeret over det, som han leverede på hjemmebane mod Montenegro. Da han spillede i Ribe-Esbjerg, havde han nogle gange lidt svært ved at dele bolden videre på det rigtige tidspunkt og gøre sine medspillere gode. Det har han fået med sig nede i Bundesligaen.

På venstrefløjen havde den unge GOG-spiller Emil Jakobsen også en stor aften, da han fik sine første minutter på banen for A-landsholdet. Det kan du læse mere om her: