Håndbold

Store frustrationer i København: - Det var bare ikke godt nok

København Håndbold missede mandag aften en mulighed for at spille sig i DM-semifinalen.

- De vinder alle dueller og alle løse bolde, og det var bare ikke godt nok fra vores side, siger Louise Føns.

- Det er noget lort, faktisk. Vi kommer ikke ind og gør det, vi gerne vil, siger Mai Kragballe.

- De har for mange frie afslutninger, og derfor har de også for nemt ved at score mange mål, siger Claus Mogensen.

Louise Føns, Mai Kragballe og træner Claus Mogensen deler frustrationen efter Københavns overraskende nederlag til Nykøbing Falster.

På hjemmebane tabte København med 34-29, og dermed missede det regerende mesterhold en mulighed for at spille sig i årets DM-semifinale.

- Jeg synes, udfordringen ligger i, at vi ikke finder noget modtræk mod NFH’s syv-mod-seks-spil. Det gør, at de spiller sig til rigtig mange åbne chancer, lyder Claus Mogensens umiddelbare analyse efter kampen.

København kan nå det endnu

Nogenlunde det samme udpeger Louise Føns som årsagen til Nykøbings første sejr i de seneste otte indbyrdes kampe.

- Jeg er virkelig skuffet. Helt vildt skuffet. Vi havde en matchbold, og den greb vi ikke. Men jeg må også tage hatten af for Nykøbing. De spillede en rigtig flot kamp, og de fik kampen på deres præmisser, lyder det fra Føns, inden hun tilføjer:

- Jeg synes, vi har enormt svært ved at løse deres syv-mod-seks. De får lov til at spille kampen på deres præmisser, og det er os, der er på hælene.

Med mandagens sejr er Nykøbing Falster kun ét point efter København Håndbold inden den sidste spillerunde i slutspillet. Det betyder, at København fortsat kan spille sig videre, hvis mesterholdet formår at spille uafgjort eller at vinde ude mod topholdet Odense,

- Lige nu er jeg lidt tom for ord. Men vi har ikke tabt noget endnu, og vi har stadig en chance i Odense. Den går vi 100 procent efter.

Alle kampene i sidste runde af HTH Ligaens slutspil spilles mandag med start klokken 16.00. Du kan følge afgørelsen direkte på TV 2 SPORT. Se sendeplanen her.