Håndbold

Sejr vil sikre massage til evig tid - håber at hjælpe sin mand

Nykøbing Falsters cheftræner, Jakob Larsen, håber at få hjælp af hustruen Kamilla Larsen og Odense Håndbold i slutspillets afgørende runde.

Han er cheftræner hos Nykøbing Falster, og hun er stregspiller i Odense.

Jakob og Kamilla Larsen har den samme interesse i håndbold og samme mål i form af DM-guld. Selvom ægteparret til daglig huserer under samme tag, så kæmper de dog for hver sin klub, når det kommer til håndboldbanen.

På banen er NFH-træner Jakob Larsen og Odense-spiller Kamilla Kristensen konkurrenter i kampen om DM-medaljer. Uden for banen er de nyforlovede og forældre til to. Video: Lars Bruun-Mortensen

I øjeblikket går det bedst for Kamilla Kristensen, der har sikret sig en plads i DM-semifinalen med Odense, mens Jakob Larsen er væsentlig mere presset med Nykøbing Falster. Ja, faktisk er han afhængig af hustruen og Odense.

Med én kamp tilbage har Odense vundet slutspilsgruppe 1, mens København og Nykøbing Falster kæmper om andenpladsen. Skal sidstnævnte overhale københavnerne, kræver det en sejr over TTH Holstebro på mandag, mens Odense skal tage point fra København i slutspillets sidste runde.

Derfor var Jakob Larsen hurtigt til at erkende, han nok var nødt til at påvirke sin kone positivt, og i den forbindelse lovede han "massage fra nu af og til evighed, hvis de vinder kampen på mandag".

Et tilbud, Kamilla Kristensen er hurtig til at tage imod, om end hun slår fast, at Odense spiller fuldt igennem lige meget hvad.

- Det lyder lækkert. Udover den melding vil jeg stadig gå ind for at vinde kampen. Jeg synes, at det er vigtig for os som hold. To point på mandag vil være fantastisk. Det vil også hjælpe Nykøbing, og hvis jeg kunne få en massage med oveni, så siger jeg ja tak, lød det tirsdag aften, efter Odense teoretisk havde sikret sig gruppesejren.

Kamilla Kristensen vil jagte to point og en belønning fra sin mand.

Samtidig kunne hun løfte sløret for, at belønningen er ekstra god i form af Jakob Larsens evner som massør.

- Det er godt. Han har gode store hænder, der kan tage fat. Jeg glæder mig til alt den massage, jeg skal have, grinte hustruen i forholdet og tilføjede:

- Jeg skal hjem og kigge taktikken igennem, og så må vi finde ud af det. Men faktum er, at jeg ønsker alt godt for ham. Hvis jeg kan hjælpe ham lidt på vej, så skal jeg da gøre alt, hvad jeg kan, for at få dem med.

Spørger man Odenses cheftræner, Jan Pytlick, der skal sætte holdet og lægge taktikken, så går han ind til opgøret som ethvert andet, selvom klubben er i semifinalen.

- Kampen er ikke ligegyldig for os. Vi vil slå København. Det går vi hårdt efter. Jeg tror, det er rigtig vigtigt at få en sejr. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde den kamp, sagde Pytlick.

Du kan se, om det lykkes Odense at slå København på mandag. Kampen vises på TV 2 SPORT med optakt fra klokken 15.30.