Odense leverede 'pinlig' præstation: - Vinder ingenting, hvis vi spiller sådan

Odense Håndbold har holdt semifinalebilleten i hænderne i et godt stykke tid, og det kan meget vel have påvirket dem i nederlaget til København.

For tre uger siden sikrede Odense Håndbold, som det første hold af alle, sig en plads i DM-semifinalen med sejr over København Håndbold på 40-32.

Mandag aften stod de to så over for hinanden igen, men denne gang var det københavnerne, der havde mulighed for at blive det fjerde og sidste hold, der kom med videre.

København vandt med 27-19 over et Odense-hold, der slet ikke lignede det, der scorede 40 mål for tre uger siden.

- Vi skal have fundet ud af, hvordan vi løser den kamp, og så er vi hver især også nødt til at kigge ind ad. Jeg er nødt til at være bedre i forsvaret, og hver især er nødt til at være bedre på den position, de spiller. Vi lavede simpelthen så mange fejl, og det var pinligt, siger Kamilla Larsen til TV 2 SPORT.

- Faktum er, at hvis vi spiller sådan her, så vinder vi ingenting. Vi skal have lavet om på rigtig mange ting i forhold til kampen i dag, og det ved jeg også, at vi kan, og så tror jeg, at det nok skal gå.

Det var især store tekniske fejl, der gjorde, at København allerede i første halvleg stak af. Her førte de nemlig med 14-8. Det forspring udbyggede de med to mål i løbet af anden halvleg. Dermed var kampen afgjort og en københavnsk semifinalebillet sikret.

Sikkerhed kan være en udfordring

Odense har nu indtil lørdag til at finde tilbage i rytmen, og Kamilla Larsen ved i hvert fald, hvor løsningerne kan være. Hun erkender, at det kan have haft en indflydelse på holdet som helhed, at de har været sikre i flere uger.

Var det en udfordring, at I har været sikker på semifinalen så længe?

- Ikke for mig personligt, men jeg kan ikke svare, hvordan hver enkelt spiller har det indeni. Jeg synes, at vi kiggede hinanden i øjnene og var enige om, at vi gik ind til kampen for at vinde den 100 procent. Så det må have været en udfordring, ja, siger stregspilleren.

Odense-træner Jan Pytlick synes dog ikke, at han så nogen signaler fra pigerne om, at de ikke ville vinde kampen - tværtimod.

- Nej, sådan synes jeg ikke, at det var før kampen. Vi ville rigtig gerne vinde der her kamp, og det synes jeg også, at pigerne signalerede. Hele vores opladning og optakt indikerede også, at de var, hvor de skulle være, siger Jan Pytlick.

Odense Håndbold møder nu Herning-Ikast i semifinalen. Du kan se den første semifinale lørdag fra klokken 13.30 på TV 2 og TV 2 PLAY.