Hylleberg forklarer håndboldpause: - Jeg ramte en mur

Mathilde Hylleberg forklarer nu hvorfor, at hun har valgt at tage en pause fra håndbolden.

- Jeg ramte en mur. En mur, jeg aldrig havde forestillet mig kunne ramme så hårdt, som den gjorde.

Den 15. april annoncerede TTH Holstebro, at deres 20-årige komet Mathilde Hylleberg ikke kom til at spille flere håndboldkampe i denne sæson. I pressemeddelelsen stod der, at hendes krop var træt og slit, og at hun trængte til en pause.

I et opslag på Instagram, som ovenstående citat er fra, uddyber Hylleberg nu, hvorfor hun har valgt at tage en pause.

- En fuldstændig vanvittig sæson er ved at nå sin ende. En sæson, der på mange måder har været vildt overvældende, sjov, lærerig og udfordrende. En sæson, der endte med at være så meget mere, end jeg på nogen måde havde turdet håbe på, skriver Mathilde Hylleberg på Instagram.

- Desv√¶rre endte det hele langt fra, som jeg havde regnet med. N√•r noget af det man normalt elsker at bruge sin tid p√•, lige pludselig g√łr en s√• ked af det, og man f√łler, at man skuffer alle uden at vide hvorfor, bliver man n√łdt til at stoppe op og tr√¶kke vejret og huske sig selv.

- Kommer så meget stærkere tilbage

TTH Holstebro meddelte i forbindelsen med pausen, at de hade fuld forst√•else for Hyllebergs √łnske, og at de h√•bede, at hun vendte st√¶rkere tilbage en nogensinde.

Og det lover fl√łjspilleren, at hun g√łr.

- Heldigvis har jeg verdens bedste veninder, familie og kæreste omkring mig, som har været der for mig og hjulpet mig hvert eneste sekund, og så har jeg de bedste teammates, trænere, fysser, klub, som har haft en vild forståelse for min situation, selvom jeg måske ikke selv har haft det. Så tak for sæsonen 18/19. Jeg kommer så meget stærkere tilbage, afrunder hun.

Den danske landsholdsfl√łj Mathilde Hylleberg var et stort smil efter sin slutrundedebut. Video: TV 2 Sport

Selvom Mathilde Hylleberg bare er 20 år, har hun været spændt hårdt op.

Siden januar 2018 har kalenderen n√¶rmest ikke budt p√• andet end h√•ndbold for den unge fl√łjspiller, der har v√¶ret en del af ligakampe og pokalkampe, U20-samlinger, U20-VM, samling med udviklingslandsholdet, A-landsholdssamlinger og en EM-slutrunde.

TV 2 SPORT har fors√łgt at f√• en uddybende kommentar fra Mathilde Hylleberg.