Håndbold

BSV-spiller må se resten af sæsonen fra sidelinjen: - Det er forfærdeligt

En diskusprolaps holder Bjerringbro-Silkeborg-spilleren Stefan Hundstrup ude resten af sæsonen.

BSV-spilleren Stefan Hundstrup kommer efter alt at dømme ikke til at hjælpe sin midtjyske klub mere på denne side af sommerferien.

Fløjspilleren har gennem store dele af sæsonen døjet med rygproblemer. Problemer, der nu igen er blevet så store for den 32-årige Hundstrup, at han har svært ved at tro på, at det bliver til mere spilletid i denne sæson.

For at sige det lige ud er det meget forfærdeligt

Stefan Hundstrup

- Status er, at det ikke går ret godt. For nyligt fik jeg et tilbagefald, og det har så resulteret i, at mine chancer for at spille her i slutspillet nok er ovre, fortalte Hundstrup torsdag til TV 2 SPORT fra tilskuerpladserne i Jysk Arena, mens BSV mødte Århus Håndbold i slutspillet.

Kun 14 gange i denne sæson har Hundstrup være kampklar for BSV i den danske liga.

Fløjspilleren har da også flere gange forsøgt at få bugt med den drilske ryg og komme tilbage på håndboldbanen for alvor, men det viser sig altså sværere end som så for BSV-spilleren at få 100 procent styr på sin diskusprolaps.

- Der skete ikke noget voldsomt nu her. Det var så bare fjerde gang, jeg forsøgte at prøve at komme tilbage. Sidste gang var det voldsomt, og der kom noget udstråling ud i benet, så det kunne mærkes, og jeg måtte en tur på krykker, fortalte Hundstrup til TV 2 SPORT.

Så du ved nu, at du sidder og kigger resten af sæsonen. Hvordan har du det?

- Ikke ret godt. For at sige det lige ud er det meget forfærdeligt.

Stefan Hundstrup kan dog glæde sig over, at det torsdag aften lykkedes for holdkammeraterne at hente en sejr på hjemmebane over Århus Håndbold.

Med sejren på 32-29 holder BSV kursen mod DM-semifinalerne. Holdet har nu fem point på andenpladsen. GOG står noteret for seks, mens Århus Håndbold og Skanderborg fortsat er uden point i slutspillet.