Håndbold

Polman giver sig selv lektier for efter sjælden afbrænder

Estavana Polman skal igang med at træne afslutninger på tomt mål efter en grum afbrænder i DM-semifinalen mod København håndbold.

- Hold da op.

Det var en overrasket Bent Nyegaard, der under kommenteringen af den første DM-semifinale mellem Team Esbjerg og København Håndbold så den hollandske stjerne Estavana Polman levere en grum afbrænder på tomt mål fra midten.

Ved stillingen 12-12 efter 26 minutters spilletid var de fleste i hallen, inklusiv TV 2 SPORTs håndboldekspert, ellers overbeviste om, at Polman med stor lethed ville bringe sit hold i front.

Men et tomt København-mål og en placering på midten af banen forholdsvis uforstyrret var alligevel for stor en udfordring for Polman, der sendte bolden forbi venstre stolpe.

- Jeg skal hjem og træne. Fandeme ja, lød det fra en grinende Estavana Polman, da TV 2 SPORT spurgte hende ind til situationen efter kampen.

- Det sker ellers aldrig. Okay måske en eller to gange, men jeg må øve mig. Heldigvis betød det ikke så meget.

Selvom Estavana Polman efter episoden luntede ud på bænken med himmelvendte øjne og stor utilfredshed med egen præstation, så endte hollænderen alligevel med et stort smil efter kampen.

Team Esbjerg og Polman vandt nemlig den første DM-semifinale ganske overbevisende over København Håndbold med 30-25.

- Det var bare fedt, det var en fed kamp, og så vandt vi. Det var det vigtigste. Jeg synes virkelig, det var en god håndboldkamp i et rigtig højt tempo, fortalte Polman til TV 2 SPORT efter kampen.

Med lørdagens sejr kan Polman og vestjyderne nu sikre sig en plads i DM-semifinale med minimum uafgjort, når de to hold mødes igen på Frederiksberg onsdag aften.