Håndbold

Fyret Kolding-træner har fundet nyt job - skal træne U17-hold

Lars Frederiksen ses her i en af sine sidste kampe som cheftræner i KIF Kolding. Scanpix Denmark

Lars Frederiksen skal fremover være træner for Fredericia HKs U17-hold.

Lars Frederiksen har stået i spidsen for nogle af landets største håndboldklubber som træner for blandet andet Team Esbjerg og KIF Kolding.

Sidstnævnte blev han fyret fra i februar, men nu har Lars Frederiksen igen fundet et job at smide sine kræfter i. Projektet er dog noget mindre end Frederiksens tidligere jobs som cheftræner hos KIF Kolding og Team Esbjerg, som han gjorde til danske mestre i 2016.

Således skal Lars Frederiksen stå i spidsen for Fredericia HKs U17-drengehold i den kommende sæson.

- Vi er utrolig stolte over at præsentere en trænerkapacitet på internationalt niveau til vores talentprogram i FHK. Det er et scoop for klubben og projektet i sin helhed, fortæller klubbens daglige leder, Thomas Larsen, i en pressemeddelelse.

Opgaven med at skulle forme og skabe talenter er en, Lars Frederiksen glæder sig til.

- Jeg glæder mig til at arbejde med de unge mennesker, og jeg ser det som min vigtigste opgave at udvikle nogle spillere til ligaholdet i den nærmeste fremtid. Derudover glæder jeg mig til at arbejde med at hente og finde spillere, vi kan se fremtidsperspektiver i, fortæller den kommende træner.

- Fredericia HK har gang i et af de mest ambitiøse og spændende projekter i dansk håndbold, og det gælder hele vejen rundt. Jeg ser Fredericia, som en klub, man for alvor skal holde øje med de kommende år.

Vil være de bedste

På ungdomssiden har der dog ikke været så meget positivt at holde øje med hos Fredericia i denne sæson. Her har klubbens unge spillere ikke kunne leve op til de flotte resultater fra seniorholdet, der i næste sæson skal spille ligahåndbold.

Men det er daglig leder Thomas Larsen overbevist om, at den nye træner kan være med til at få ændret.

- Med vores egne spillere og den store tilgang er målet, at vi skal være blandt de bedste hold i U17 i den kommende sæson og i U19-rækken de kommende år, siger Thomas Larsen.

Udover at træne og lede U17-holdet får Lars Frederiksen ligeledes til opgave ligeledes assistere klubben med at finde nye spillere til ligaholdet.