Håndbold

Aalborg-profil forlod topkamp: - Mærkede straks, der var noget galt

Magnus Saugstrup skal scannes inden for de næste par dage, så han kan finde ud af, hvor alvorligt det står til med skulderen.

Der var ikke engang spillet to minutter, før Aalborg Håndbold blev alvorligt svækket i slutspilskampen mod Skjern.

I en kamp om bolden mellem Bjarte Myrhol og Magnus Saugstrup slog sidstnævnte sin venstre skulder i kontakten med gulvet.

- Jeg mærkede straks, der var noget galt. Det føltes forkert. Det var som om, der var noget, der knaldede sammen på en eller anden måde. Det gør mega ondt, fortæller den 22-årige Aalborg-profil til TV 2 SPORT.

Efter han havde forladt banen, gik han i omklædningsrummet for at blive tilset af Aalborgs fysioterapeut Rasmus Nymann. Også den tidligere landsholdslæge Steen Bo Kalm, som har tilknytning til Skjern, gik med for at gøre brug af sin ekspertise.

Nymann oplyste i pausen, at det er for tidligt at sige, om sæsonen er slut for Saugstrup. Det skal en scanning inden for de næste dage vise.

Aalborgs fysioterapeut Rasmus Nymann ser til, mens Magnus Saugstrup prøver at holde smerterne ud.

Noget tyder dog på, at det er en lignende skade, som Saugstrup tidligere har haft i sin anden skulder.

- Det kommer lidt an på, hvor mange ledbånd der er røget, så jeg ved ikke noget lige nu. Men det må en scanning vise. Jeg håber på, der er mere håndbold i mig.

Påvirker Aalborgs slutspilschance

I stedet for Saugstrup kom anfører René Antonsen på banen i kampen mod Skjern, selvom han først lige er kommet tilbage efter en skade i underarmen. Han havde trænet i 14 dage og var egentlig ikke var tiltænkt spilletid.

Med to så store profiler, der skranter, kan det give Aalborg problemer fremadrettet. Det mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

- Det er et voldsomt handicap. Også at hans kompagnon René Antonsen har haft en skade og været ude. For det er to centrale forsvarsspillere, siger Nyegaard.

Aalborgs træner, Stefan Madsen, frygter, hvis hverken Saugstrup eller Antonsen er i topform til de afgørende kampe.

- Det tør jeg slet ikke tænke på. Det vil være et hårdt slag for os. Vi er virkelig ramt på ressourcer, siger han.

Skjern vandt topkampen i slutspilsgruppe 1 med 35-28.

Aalborg topper gruppen foran Skjern, som også har seks point efter fire kampe. Sønderjyske og TTH Holstebro er de sidste to hold i gruppen.

Mandag aften leverede holdet en stærk indsats og vandt på hjemmebane med 35-28 over Aalborg. Video: TV 2 SPORT