Håndbold

Aalborg banker SønderjyskE og spiller sig i DM-semifinale

Aalborg Håndbold er klar til DM-semifinalen efter en knusende sejr søndag over SønderjyskE på 33-23.

Aalborg Håndbold er klar til semifinalen i jagten på det danske mesterskab.

Søndag tog aalborgenserne den ene af to semifinalebilletter i slutspilspulje 1, da Sønderjyske blev slået med hele 33-23 i det nordjyske.

Sejren efterlader Aalborgs håndboldherrer med otte point i puljen med en enkelt kamp tilbage. Holdet er dermed sikker på at ende som nummer et i puljen.

Skjern kan i sidste runde komme op på lige så mange point som Aalborg, men da nordjyderne endte øverst i grundspillet, vil de ende øverst i slutspilspuljen uanset hvad.

I den anden kamp i puljen søndag vandt TTH Holstebro 31-24 over de forsvarende mestre fra Skjern.

Resultaterne betyder, at Aalborg har otte point på puljens førsteplads, mens Skjern har seks på andenpladsen. TTH indtager tredjepladsen med fem point, mens Sønderjyske har fire på den nederste plads.

Der kan altså stadig ske ændringer i sidste runde. Kun Aalborg er sikker på at ende som nummer et.

Nordjyderne skal i semifinalen møde nummer to fra den anden pulje - det bliver enten Bjerringbro-Silkeborg eller Skanderborg Håndbold.

Aalborg var i kontrol i søndagens kamp mod Sønderjyske. Ved pausen var det nordjyske hold foran med fem, og forspringet blev altså udbygget til det dobbelte, i takt med at de sidste 30 minutter blev afviklet.

Lidt tættere var det i kampen mellem TTH og Skjern. Her var hjemmeholdet TTH efter de første 30 minutter foran med tre mål ved stillingen 14-11.

TTH trak dog fra efter pausen, så der til sidst ikke var meget spænding om udfaldet.

I den sidste runde står Aalborg over for TTH, mens Skjern og Sønderjyske møder hinanden. Begge kampe fløjtes i gang onsdag klokken 19.