- Det er bare ikke det samme mere, siger bænket Søndergaard

Skjern har ikke plads til Kasper Søndergaard i startopstillingen. Veteranen siger selv, at sporten ikke er ’det samme mere'.

I mange år har Kasper Søndergaard været synonym med Skjern Håndbold. Tidligere i denne sæson rundede han 300 kampe for klubben, som han kom til i 2011.

Mens Skjern bevæger sig ind i den mest afgørende del af sæsonen med slutspillets sidste kampe, så må Søndergaard konstatere, at han ikke er lige så vital for holdet, som han tidligere har været.

Han er blevet henvist til nummer to på højre back-positionen efter norske Eivind Tangen, og derfor ser danskeren mere og mere håndbold fra bænken.

- Jeg nyder stadig at spille håndbold og har det godt med det, men det er bare ikke det samme mere. Jeg ved ikke, om det er ligeså sjovt, men det er i hvert fald ikke det samme, siger Kasper Søndergaard til TV 2 SPORT.

I sidste sæson var Kasper Søndergaard en af de bærende kræfter på det Skjern-mandskab, der blev danske mestre.

Fra denne sæsons begyndelse har han dog måttet acceptere en plads på bænken og det faktum, at han ikke kan sætte sit præg på kampen på samme måde, som han tidligere har gjort.

- Jeg skal acceptere det med, at jeg ikke er med til at forme en kamp. Når man starter inde, er man med til at mærke pulsen på en kamp, men når man kommer ind i en kamp og har siddet ude i 15-20 minutter, er det bare noget andet, siger Kasper Søndergaard.

Forlængede med ét år

Tidligere på sæsonen forlængede Kasper Søndergaard sin kontrakt, så den nu udløber efter næste sæson.

Men med en plads på bænken og udsigten til en ny træner efter sæsonen, så er Søndergaard ikke sikker på, hvilken rolle han får i klubben efter sommeren.

- Jeg er formentlig klogere om 3-4 måneder, når vi får nye trænere. Så må jeg jo tage den derfra. Lige nu har jeg lyst til at spille mere, siger han.

Netop rollen på holdet bliver afgørende for, om Kasper Søndergaard vælger at fortsætte i klubben. En plads på bænken er i hvert fald ikke det, han håber på.

- Det er lidt spild af de sidste år af min karriere ikke at spille så meget, siger Kasper Søndergaard.

Kasper Søndergaard og Skjern kan spille sig i semifinalen med en sejr over SønderjyskE i den sidste slutspilskamp på onsdag.