Håndbold

Mogensen trodser smerter og gør klar til Skjerns skæbnekamp

Opvarmningen afgør, om Thomas Mogensen spiller med, når Skjern Håndbold kan sikre semifinalepladsen i aften.

Knap ti minutter inde i Skjerns seneste kamp mod TTH Holstebro forsøgte Thomas Mogensen sig med et karakteristisk, halsbrækkende gennembrud. Hovedet forrest og af sted ind mellem venner og fjender.

Resultatet blev som så ofte før et straffekast, som Anders Eggert efterfølgende scorede på.

Desværre for Mogensen og Skjern var der også en pris. Nemlig et gedigent slag til Skjern-bagspillerens skulder, som tre dage senere stadig gør ondt.

- Den har fået et ordentligt slag/tryk og er lidt hævet og øm, skriver Mogensen i en sms til TV 2 SPORT.

Og det er naturligvis ikke optimalt for de regerende Danmarksmestre få timer før den kamp, der kan afgøre, om Skjern skal i semifinalen og fortsat have muligheden for at forsvare titlen.

Men Mogensen trodser smerterne og forsøger at spille med, når SønderjyskE besøger Skjern Bank Arena

- Jeg kommer til at forberede mig almindeligt, og så må opvarmningen vise, hvordan det går, når adrenalinen pumper, forklarer Mogensen.

Sejr sender Skjern i semifinalen

Dermed håber den tidligere Flensborg-profil, som på det seneste har fundet slutspilsformen, at kunne bidrage til den skæbnekamp, der kan blive forskellen på succes og fiasko for Skjern Håndbold i denne sæson.

For efter TTH-kampen, som Skjern endte med at tabe med 24-31, er den vestjyske duel om at følge Aalborg videre til semifinalerne fortsat åben.

Skjern skal bruge en sejr over SønderjyskE for at sikre sig pladsen. Sideløbende spiller TTH Holstebro dog ude mod Aalborg, og en Aalborg-sejr i den kamp vil også sende Skjern i semifinalen. Men vil de grønblusede afgøre sagerne selv, skal SønderjyskE, som ikke kan nå blandt de sidste fire, besejres.

Du kan følge med i hele semifinale-regnskabet på TV 2 SPORT i aften fra klokken 18.50, når vi viser GOG – Bjerringbro-Silkeborg og sideløbende stiller om til både Skjern – SønderjyskE og Skanderborg – Århus.