Håndbold

Morten Olsen udskrevet efter hjernerystelse: Har det udmærket

Efter en hård weekend med indlæggelse tager playmakeren det stille og roligt resten af sæsonen.

Hjernerystelser er desværre blevet en alt for almindelig del af international håndbold. Og de seneste dage er det gået ud over den danske verdensmester Morten Olsen.

Mandag middag kunne jeg så ikke holde til det mere, og vores læge fulgte mig over på sygehuset

Morten Olsen

Heldigvis er playmakeren nu hjemme igen efter en tur på hospitalet i Hannover.

- Jeg er lige blevet udskrevet og har det egentlig udmærket, skriver han i en sms til TV 2 SPORT.

De seneste knap to døgn har han dog ligget med gener efter en hjernerystelse, som han pådrog sig i sidste uge.

- Jeg gokkede hovedet sammen med en modspiller torsdag, forklarer han.

- Lagt sammen med feber torsdag og fredag, opdagede jeg ikke noget, før jeg trænede søndag. Og da jeg så kom hjem fra træning, blev jeg ramt af det. Mandag middag kunne jeg så ikke holde til det mere, og vores læge fulgte mig over på sygehuset.

Tager den med ro resten af sæsonen

Sammenstødet skete altså torsdag aften i Hannover-Burgdorfs udekamp mod Bietigheim i Bundesligaen, hvor Olsen og Hannover tabte med 27-29. Og danskeren var derfor ikke med, da ”Die Recken” tirsdag aften vandt hjemme over Gummersbach.

Nu venter godt og vel en uges kamppause for Hannover, hvor Olsen kan få ro. Og med bare tre kampe tilbage af en sæson, hvor klubben ligger nummer 12 i Bundesligaen og ikke kan nå noget nævneværdigt hverken op eller ned i tabellen, kan pausen meget vel blive endnu længere for den danske verdensmester.

- Jeg ved det faktisk ikke helt. Er lige kommet ud fra hospitalet. Jeg tror, vi tager den stille og roligt. Vores sæson er jo næsten slut, siger han.

Morten Olsen har for nylig forlænget sin kontrakt med Hannover-Burgdorf for endnu et år, men ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger vender han hjem til Danmark og GOG efter den kommende sæson – altså i sommeren 2020.